Haberler

Ekonomi Ödülleri Töreninde Kombassan'a 4 Ödül

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla düzenlenen, ‘2013 Konya Ekonomi Ödülleri Töreni’nde, Kombassan aldığı 4 ödülle önemli bir başarıya imza attı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenen, '2013 Konya Ekonomi Ödülleri Töreni'nde, Kombassan aldığı 4 ödülle önemli bir başarıya imza attı.

Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası, Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü ve Konya Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ve Dış İşleri Bakanı Davutoğlu'nun katılımıyla Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen töreni müteakip Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin bir açıklama yaptı. Şahin; "Her yıl birçok şirketimizle, İstanbul Sanayi Odası'nca belirlenen, ülkemizin en başarılı şirketleri arasında yer almaktayız. Bu yıl da 5 şirketimizle bu listede yer aldık. Grubumuz şirketlerimizce gösterilen bu başarının, başta paydaşlarımız olmak üzere bizleri yakinen takip eden birçok kesim tarafından mutlulukla karşılandığının farkındayız. Ödüllerle taçlandırılan bu başarıların artması amacıyla yöneticisinden, işçisine yoğun bir çaba içerisinde çalışmaktayız. Önümüzdeki dönemde grubumuz ve ülkemiz için daha güzel günlerin geleceğini ümit ediyoruz" dedi.

Yurtiçinde ve dışında 18 şirket 32 tesis, 6 bine yakın direkt, 15 binin üzerinde endirekt çalışanı bünyelerinde istihdam ettiklerini belirten Şahin, Romanya ve Macaristan'daki rulman fabrikalarının bir uzantısı niteliğinde olan Hindistan'da yeni bir tesise ait çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Şahin, önümüzdeki yıllarda rulman üretimi konusunda sahip oldukları birikimlerini dünyanın çeşitli bölgelerinde değerlendireceklerini söyledi. İstanbul Sanayi Odası'nca her yıl belirlenen, ülkemizin en başarılı ilk bin şirketi arasında bu yıl, Kombassan'ın 5 şirketinin bulunduğunun altını çizen Şahin, törende, Kombassan Kağıt, Komgıda, Komyapı ve Kompen şirketlerinin ödül aldıklarını, Tekirdağ'da bulunan Muratlı Karton işletmelerinin de bu ödüle layık olduğunu ancak, Konya dışında bulunduğu için programda yer almadığını ifade etti.

"HEDEFİMİZ PAYDAŞLARIMIZA KAR PAYI DAĞITIMI"

Şahin açıklamasında; 23 Kasım 2012 tarihinde, Borsa İstanbul'a KOMHL koduyla dahil olan Kombassan Grubu'nun, planladığı hedeflere doğru kararlılıkla yol aldığını, şeffaf ve istikrarlı yönetim anlayışı doğrultusunda bundan sonraki hedeflerinin paydaşlarına kar payı dağıtımı olduğunu belirtti. Kombassan Grubu'nun, Konya ve ülke ekonomisine kazandırmaya devam edeceğini ifade eden Şahin, organizasyonu tertipleyen tüm kurumlar ile bakan ve bürokratlara teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

istanbul sanayi odası ahmet davutoğlu kombassan konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title