Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Denizli Devlet Hastanesi'nde yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Zeybekci, bir bebeğe Mehmet adını verdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yılbaşı dolayısıyla Denizli Devlet Hastanesi'nde yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti, bir bebeğe ailesinin isteği üzerine Mehmet adını koydu.

İran'daki temaslarının ardından akşam Denizli'ye gelen Zeybekci, yeni yıl dolayısıyla eşi Ayşen Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Denizli Huzurevi'ni ziyaret etti. Zeybekci, huzurevindeki yaşlılarla yetiştirme yurdu ve çocuk evlerinde kalanların yeni yıllarını kutladı, çeşitli hediyeler verdi. Zeybekci, 2015 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, huzurevi sakinleri ile yaş pasta kesti.

Denizli İhracatçılar Birliği'nde düzenlenen "2015 yılının ilk ihracat beyannamesi" töreninden sonra Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde 2015 yılının ilk bebeklerini ziyaret eden Bakan Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, yeni yılın ilk üç bebeğine altın taktı.

İki oğlan çocuğu annesi Kader Dağ, dünyaya gelecek bebeklerinin kız olacağını söylediklerini, onun için hastaneye pembeli elbise ile geldiklerini ama erkek olduğunu ve sürpriz yaşadıklarını belirterek, "Biz daha isim koymadık, sayın bakanım koysun" dedi.

Diğer erkek çocuklara dedelerinin adının konulduğunu öğrenen Zeybekci, kadına kocası Murat'ın dedesinin adını sordu. Mehmet olduğunun söylenmesi üzerine Zeybekci, "Ne güzel isim. Mehmet en güzel isim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah hep güzellikler göstersin" dedi.

Zeybekci çifti, daha sonra Tuncay-Serpil Çalar'ın yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekleri Birgül ile Ahmet-Gülem Düney çiftinin bebekleri Ali Naci'ye altın taktı, dünyaya gelen bebeklere ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diledi.

Huzurevi ve hastane ziyaretlerine AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile diğer protokol üyeleri katıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli İran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title