Haberler

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Güney'de Halka Seslendi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye kalkınmaya başladığında birilerinin bir şeyler yapmaya çalıştığını söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye kalkınmaya başladığında birilerinin bir şeyler yapmaya çalıştığını söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hafta sonu ziyaretleri kapsamında geldiği Denizli'de Güney ilçesini ziyaret etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ziyaretinde Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti. Güney Çarşı Meydanı'nda halk tarafından karşılanan Zeybekci vatandaşlarla tek tek tokakaştı. Daha sonra halka hitap eden büyükşehir kapsamında artık Güney ilçesinin daha fazla hizmet alacağını söyledi. Büyükşehirlerin merkezinde ne varsa köylerinde de onun olacağını ifade eden Zeybekci, "Devlet olmanın gereği budur. Devlet olmak merkezler hizmet yapıp da köylerde kırsalda 'aman boşver' demek değildir. Devlet olmak dağın başında iki tane vatandaş varsa ona merkezlerde ne hizmet varsa onu götürmektir. Oradaki çocuğa okuma imkanı sağlayabilmektir. Bu insanlara bu imkanları sağlarsan devlet olursun" dedi.

Son dönemlerde yaşanan olayların gelip geçici olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, "Türkiye ne zaman kalkınma ile ilgili hızını artırsa birileri bir şeyler yapıyor. Geçen mayıs ayında ülkemiz en iyi ekonomik göstergelere ulaştı. O günlerde havaalanı ihalesi yapıldı. Hidroelektrik santraller yapılmak için görüşmeler başladı. Kanal İstanbul projesi açıklandı. 3.köprü ihalesi yapıldı. IMF'ye borcumuzu bitirdik. Hatta para lazımsa gelin verelim dedik. Sonra Gezi olaylarını başlattılar. Karıştırmaya çalıştılar. Ancak başaramadılar"dedi.

'TÜRKİYE ESKİSİ GİBİ DEĞİL'

Gezi olayların temsilcilerinin Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'la görüştüklerini belirten Zeybekci, "Bu kişiler bizden havaalanı yapılmasın, santraller yapılmasın, 3.köprü yapılmasın diyerek isteklerde bulundular.Sonra 17 Aralık'a geldik. O tarihte bu millete bir çelme daha takmak istediler. Bu milleti yolundan koymak isteyenler oldu. Mahkemelerden Türkiye'ye havaalanı, santral, köprü yapacak olan işadamlarının malvarlıklarının dondurulması ile ilgili karar aldırdılar. İstekler aynı, listeler aynı. Bu millet o listeleri bunların alınlarına öyle bir yapıştıracak ki o listeleri aldıkları gibi gidecekler" dedi.

Artık o dönemlerin geçtiğini belirten Zeybekci, "Eskisi gibi değil artık. Canın sıkılınca 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül'de darbe yapacaksın. 28 Şubat'ta bin yıl sürecek diyerek darbe yapacaksın. 27 Nisan'da muhtıra diyeceksin. Akıllanın artık. Bu millet her defasında sana tokat atıyor. Bu milleti bırak da yoluna gitsin" diye konuştu. Bakan Zeybekci daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Denizli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title