Haberler

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti. Güncel ekonomik ve ticari meselelerin ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, kurulduğu 1990 yılından itibaren, daima Türkiye ekonomisinin daha iyi bir konuma gelmesi için büyük bir özveriyle çalışan MÜSİAD'ın bugün gelmiş olduğu noktanın, büyük bir takdir ve tebrikle karşılandığını belirtti.

Yeni kurulan hükümetin önümüzdeki döneme yönelik programının da ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, jeopolitik ve konjonktürel riskleri bertaraf edebilmek için iş adamlarımızın öneri ve yorumlarını dikkatle dinlediklerini, bu doğrultuda, dış ticaret ve yatırım politikaları üretmede yetkili Bakanlık olarak hangi alanlara öncelik verileceği hususunun görüşüldüğünü ifade etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş toplantıda ayrıca, iş dünyasının taleplerini dinlemek, atılması gereken adımları tespit etmek ve Türkiye'nin üretim gücünü daha yukarılara taşımak gayesiyle, diğer tüm ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla da görüşmeye devam edileceğini belirtti. Toplantıda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak tarafından da, son 10 yılı aşkın sürede el ele vererek küresel ekonomide söz sahibi bir Türkiye inşa edildiği, bu süreçte aktif rol alan MÜSİAD'ın, mevcut gayretlerini daha da ilerleteceğini ve özel sektörümüzün sesini hem ulusal hem de uluslararası platformlarda daha yüksek duyurmaya çalışacağını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Elitaş Nail Olpak Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title