Haberler

Ekonomi Bakan Yardımcısı, Arçelik'in İngiltere'deki Beko Plc Şirketini Ziyaret Etti

Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Arçelik AŞ'nin Londra'da faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc'i ziyaret etti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Arçelik AŞ'nin Londra'da faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc'i ziyaret etti.

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Beko Plc, Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım'ı ağırladı. Ziyarette Beko Plc Genel Müdürü Ragıp Balcıoğlu, Yıldırım'a, şirketin İngiltere faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yıldırım da Beko Plc'nin, İngiltere pazarında satışa sunulan ürünlerini inceledi.

Beko'nun yeni binasından etkilendiğini, ürünlerin çok güzel ve her kesimden tüketiciye hitap ettiğini belirten Yıldırım "Türkiye olarak artık tasarıma, Ar-Ge'ye, inovasyona dayalı markalı ürünler satmak zorundayız. Beko bu anlamda öncü markalarımızdan biri ve özellikle Avrupa piyasasındaki başarılarından gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Balcıoğlu ise Yıldırım'ı Beko Plc'de ağırlıyor olmaktan duydukları gurur ve memnuniyeti dile getirdi.

1990'lı yıllarda İngiltere pazarına ilk kez buzdolabı ürünü ile giren Beko'nun bu pazardaki ürün gamını yıllar itibariyle genişleterek bugün son derece bilinçli bir tüketici kitlesinin yer aldığı, rekabetçi İngiltere pazarının lider beyaz eşya markası konumunu sürdürdüğünü aktaran Balcıoğlu, şunları kaydetti:

"Beko'nun başarılarının ardında Arçelik AŞ'nin Ar-Ge ve teknoloji yatırımlarının önemli rolü var. Arçelik AŞ bünyesindeki Beko markasının ürünleriyle pazar paylarında elde ettiği başarıların yanı sıra, Beko Plc şirketimizin aldığı ödüller de bizi cesaretlendiriyor. Beko Plc, Plimsoll Portfolio Analysis şirketi tarafından 'En İyi Dayanıklı Tüketim Şirketi' ve 'Sektöründe En Hızlı Büyüyen Şirket' ödülünü aldı. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda İngiltere'nin en büyük perakende firmaları olan Dixons (Currys), Euronics ve Argos tarafından 'Yılın Tedarikçisi' ödülüne layık görüldü. Beko markalı, üstün kaliteli, yenilikçi ve çevre dostu ürünlerimiz bugüne kadar birçok kez Red Dot, If Design, Plus X gibi alanında dünyaca ünlü birçok uluslararası ödülün sahibi oldu ve Which? Dergisi tarafından defalarca en iyi ürün seçildi." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title