Haberler

Ekol Müşterileri İçin Tasarladığı Yeni Proje Logosu ile Hizmet Kalitesini Tescil Ediyor

Ekol müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini garanti altına alan yeni proje logosu "Operated by Ekol" u kullanıma aldı.

Ekol müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini garanti altına alan yeni proje logosu "Operated by Ekol" u kullanıma aldı.

Ekol'ün tüm işbirliği içinde olduğu müşterilerine; tedarikçilerine ve tüm sosyal paydaşlarına verdiği sınırsız hizmet; üstün servis kalitesi ve öncü yaklaşımı yeni kullanıma aldığı proje logosu ile tescilleniyor.

"Operated by Ekol" adı verilen bu yeni logo; sarı, mavi, yeşil, kırmızı ve mor renklerden oluşan bir el figürü şeklinde tasarlandı. Ekol'ün müşterilerine hizmet verdiği her noktada kullanılması hedeflenen bu proje logosunda renkler yardımıyla Ekol'ün farklı hizmet gruplarına yaklaşımı tanımlanıyor.

Müşterileriyle temasta olacakları her noktada bu proje logosunu mutlaka kullanacaklarını belirten Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal "Yeni tasarladığımız proje logomuzla iş süreçlerimize bakış açımızı daha net bir biçinde anlattığımıza inanıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içersinde hizmet verdiğimiz bütün müşterilerimizin ambalajlarında; vitrinlerinde, dükkan kapılarında bu logomuzun yer almasını planlıyoruz. Bu proje logosu bizim hizmet kalitemizin bir garantisidir" dedi.

Logoda kullanılan sarı renk "insan ve teknoloji"yi simgeliyor. Teknolojinin logoda avuç içinde gösterilmesi; Ekol'ün iş süreçlerini en yüksek teknoloji ekseninde tasarlamasından kaynaklanmaktadır.

Ekol, bütün "taşımacılık" operasyonlarında öncelikle çevreye karşı sorumluluğunu göz önünde bulundurmaktadır ve bu anlamda yarattığı çevreci taşımacılık çözümleriyle gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için üzerine düşeni yapmaktadır. Bu hizmeti betimlemek için en uygun renk huzuru ve doğayı simgeleyen yeşildir.

Ekol, "Depolama" süreçlerinde hedeflenen en düşük kaynak tüketimiyle, en yüksek verimi sağlamaktır. Bu kusursuz sistemi yaratmak da ancak en iyiyi yaratmak için kararlı ve azimli bir ekiple mümkündür. Kırmızı rengin vurguladığı "kararlılık" ve "azim" Ekol'ün depo yönetiminde benimsediği prensiplerin temellerini oluşturmaktadır.

Renk skalasında "sınırsızlığı" ve "özgürlüğü" temsil eden renk olan mavi, Ekol'ün hizmet alanlarından "Gümrük ve Dış Ticaret" ile özdeşleşmiştir. Çünkü Ekol bu alanda sınırsız hizmet kalitesini benimsemiştir. Ekol, Dış Ticaret alanında hizmet verdiği müşterilerine üretim ve satış haricinde bütün hizmetleri sağlamakta, onlara direkt olarak işlerine odaklanmaları için fırsatlar yaratmaktadır.

Mor renk "itibar"ı simgelemektedir. Bu anlamda Türkiye'de yeni gelişmekte olan bir sektör olan "e-Ticaret" alanındaki müşterilerine sunduğu hizmetlerle Ekol kendini geliştirirken; müşterilerine değer katmakta ve e-Ticaret'in Türkiye'de hak ettiği itibarı kazanmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Ekol Lojistik Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title