Haberler

Ekol Lojistik'in Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi

Müşterilerine her zaman daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Ekol Lojistik, SQAS denetimini başarıyla tamamladı.

Müşterilerine her zaman daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Ekol Lojistik, SQAS denetimini başarıyla tamamladı. Ekol Lojistik, 3 yıl geçerli olacak CEFIC onaylı SQAS değerlendirme belgesini alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kendini sürekli geliştirme çalışmalarına hızla devam eden Ekol Lojistik, CEFIC onaylı SQAS'ın Transport Modul denetimini yüksek puanla tamamlayarak başarı belgesini almaya hak kazandı. Bu denetim kapsamında kara yolları ağı üzerinde kimyasal maddelerin emniyetli biçimde taşınabilmesi, geçici depolanması, yüklenmesi ve boşaltılmasını değerlendiren bir puanlama sistemi uygulandı.

2011 yılında uluslararası karayolu taşımacılığındaki, SEÇ-G (Sağlık-Emniyet-Çevre-Güvenlik) & Kalite sistemleri denetiminde yönetim, ekipman, sipariş süreci ve operasyon alanlarında 95 puanın üzerinde puan elde eden Ekol Lojistik, başarılarına bu yıl da devam etmiş oldu. 2012 yılında Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği'ne üye olarak bu dernekte üyeliği bulunan ilk lojistik firması olma özelliği taşıyan Ekol Lojistik, kimya sektörünün gerekliliklerini yakından takip ederek müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Ana faaliyet alanı karayolu taşımacılığı olan Ekol Lojistik, 2014 yılında Türkiye'de yürürlüğe girecek olan ADR Konvansiyonu (Tehlikeli Maddelerin Uluslararası Karayolu Nakline Dair Avrupa Anlaşması) için bu yıl itibarıyla bütün değerlendirmelerini tamamlamış, sistemleri ve kaynaklarını bu yönde şekillendirmeye başlamış bulunuyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Ekol Lojistik Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title