Haberler

Eko Şov, Emek Yaz Kampının Konuğu Oldu

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki işçilerden kurulan Eko Şov Ritim Grubu, Emek Yaz Kampı sakinlerinin konuğu oldu.

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki işçilerden kurulan Eko Şov Ritim Grubu, İzmir'in Dikili ilçesindeki Sotes Tatil Köyü'nde Emek Yaz Kampı sakinlerinin konuğu oldu.

Pek çok etkinlikten konser vermeleri için davet alan Eko Şov Grubu, burada verdiği konserle izleyenlerini büyüledi.

Konser öncesi, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın kamp sakinlerine gönderdiği mesajı Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Çeçgel okudu. Ataç, mesajında; yerel yönetimlerin asli görevlerini yerine getirirken, toplumun kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarına yönelik çalışma yürütmesinin önemine vurgu yaptı. Ataç, "Kenti temizleyen, sizleri yaptıkları bu sanatsal aktiviteyle temiz olmaya, yaşadığı ortamı temiz tutmaya davet eden Eko Şov Ritim Grubu, işçilerin asli görevleri dışında, istediklerinde başka yeteneklerini de ortaya koyabileceklerini gösteren ender örneklerden biridir" açıklamasında bulundu.

Eko Şov Ritim Grubu, Orkestra şefi Halil İbrahim Eker yönetiminde; günlük çalışma ortamında birer temizlik aracı olarak kullandıkları konteyner, kürek ve çöp kutularına ritmik dokunuşlar yaparak onları birer ezgiye dönüştürüyor. Eko Şov Ritim Grubu, temiz bir çevre için de izleyicilerine mesajlar veriyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title