Haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu: Ses Sistemine Müdahale Vardı

Güncelleme:

CHP ve MHP'nin ortak aday gösterdiği ve çeşitli partilerinde destek verdiği Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, "Ses sisteminde sorunlar yaşıyoruz müdahale var. Komplo ve provokasyonlar oluyor. Zaten iki üç gündür tuhaf şeyler yaşıyoruz." dedi.

"2-3 GÜNDÜR TUHAF ŞEYLER YAŞIYORUZ"

Ekmeleddin İhsanoğlu, "Ses sisteminde bir takım sorunlar oldu. Müdahale oldu. Zaten iki üç gündür tuhaf şeyler yaşıyoruz. Biraz başka şeyler karışıyor bu işin içine. Bazı müdahaleler oluyor ama Türkiye aşacak bunları. Halk bizi her yerde dinliyor. Medya mesajlarımızı değerlendirip kamuoyu ile paylaşıyor. Halkta paylaştığımız mesajlara büyük ilgi gösteriyor. Biz halkın ortasında yürüdüğümüz zaman halk ile aramızda hiçbir şey olmuyor. Koruma olmuyor interaktif bir şekilde halk ile iç içeyiz." ifadelerini kullandı.

"BİZİM KERVANIMIZI KİMSE DURDURAMAYACAK"

Arkasında kimin olduğu konusunda bir şey ifade etmeyen İhsanoğlu, "Bu kervan yürüyecetir. Hiçbir zaman kimse bu kervanı durduramayacaktır. 10 Ağustos'a kadar devam edecek. Başarıyla sonuçlanacak. Menzil-i maksuduna ulaşacak." diye konuştu.

SİLAH SESLERİ: TAHKİKAT YAPILIYOR

Dün İstanbul'da katıldığı bir iftar programında silah seslerinin duyulmasına ilişkin İhsanoğlu, "Tahkikat yapılıyor" diyerek, "Kervan yürüyecektir. Hiç kimse bu kervanı durduramaz. Başarı ile sonuçlanacak. Menzil-i maksuda ulaşacağız inşallah" dedi.

"ÇOCUKKEN ADIMI BİLMEYENLER BANA 'EKMEK' DERDİ"

Cumhurbaşkanlığı seçim sloganı olan "Ekmek için Ekmeleddin" konusuna ilişkin İhsanoğlu, "Bahsettiğimiz ekmek, güven, istikrar huzurla ilgili. Tartışmalardan bu doğdu. Aslında bana küçükken Ekmel denirdi. Adımı bilmeyenler bana 'ekmek' derdi. Çocukken yaşadığım bir hadise. Ama ekmek sloganını masaya getirenler bu hikayeyi bilmeyenlerdi. Ben onlara daha sonra söyledim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Türkiye Kervan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (74)

yusuf benli:

ilk turda yazde 50.01 oy alarak seçileceğini düşünüyorum.siyaset hesabını iyi yapma sanatıdır.rte nin hesabı son hamlelerde iyice şaştı..bekleyin ve ekmel beyi bağrınıza basmaya hazırlanın...

48
56
yanıtYanıtla
OSMANLIAdınız Yazın:

ALLAH.C.C. ŞU İSRAİL OGULLARINDAN FİTNE VE FESAT ÇIKARANLARDAN KORUSUN TÜRKİYEYİ GERÇEK OSMANLI ÇOÇUGU VE OSMANLI MÜSLÜMANI RECEP TAYYİP ERDONI BAŞIMIZA GETİRSİN ZALİMLERİ HELAK ETSİN AMİN ŞU RAMAZAN AYINDA ALLA.C.. BUNLARA FIRSAT VERMESİN MÜSLÜMANLAR OLARAK 90YILDIR ZULÜM GÖREN TÜRKİYE YENİ UYANDI ODA BAŞBAKANIMIZIN SAYESİNDE

44
58
yanıtYanıtla
daha nelerasdfg@hotmail.com:

BU UYANILMIŞ HAL İSE BEN SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM...Su at gözlüklerini çıkar ve bak etrafına biraz...

yanıt0
yanıt0
KAAN KA:

AKP BİR YAMYAMLAR TOPLULUĞUDUR DÖRTBİR TARAFTAN TOPLUMU KUMPAS VE OYUN İÇİNE SALMIŞTIR. EKMEL BEY KORKMASIN

52
49
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Bu mısırlının seçilebilmesi için yamyamların oyuna ihtiyacı olacak,o yüzden acele etme bekle,senin ithal adayın seçimleri kaybetsin ondan sonra her zaman olduğu gibi kaybetmenin hafifliği ile söylersin bize yamyam filan..arada ''koyun'' demeyide ihmal etme,şimdiden yaparsan böyle hakaretler..kızıp ekmele oy vermeyiz yoksa,bak şimdiden gıcık kaptım..oyum Erdogan''ın.

yanıt0
yanıt0
metin dolunaybogard1905@hotmail.com:

10ağostosta burda ol kim korkuyor anlayacaksınız ezikler kutsal ihtifaklılar ezmeler gerçek rakikan millieytcielr ihsanoğkuna vermeyecek benim gibi

yanıt0
yanıt0
musa dunyamrmusan@hotmail.com:

kaaan yanağını uzat yine şamarı yiyecen sandıkta bakalım artık başbakanlık seçimine kalsın diğer şamarda

yanıt0
yanıt0
bastonun nerde:

ekmelin bahsettiği tuhaf şey kendisi farkında değil

46
54
yanıtYanıtla
Caferpegasuspilotu@mynet.com:

Sadece ''bastonun nerede.'' demeniz bile, bir AKP''linin bu adaydan nekadar korktuğununu gösteren bir ifadedir. Bastonu olsa seni bir güzel sopalardı.

yanıt0
yanıt0
Tuna:

Bence çok fazla konuşmasın. Konuştukça milletin tepkisini çekiyor oyları düşüyor. Kılıcdaroğlunun dediği gibi olmuyor tanıdıkça millet seveceğine adamdan soğuyor.

59
34
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title