Haberler

Kahramanmaraş'ta, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Seçim Minibüsüne Saldırı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta Filistin'e yönelik saldırıları protesto eden grup, trafik ışıklarında bekleyen Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun seçim minibüsüne saldırdı.

Kahramanmaraş'ta İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden gruptaki bazı kişiler, trafik ışıklarında bekleyen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim minibüsüne saldırdı. CHP İl Başkanı Esat Şengül, ön camı kırılan ve kaportası zarar gören minibüse saldıranlara tepki gösterip, olayı kınadı.

İHSANOĞLU'NUN ARACI, TRAFİK IŞIKLARINDA BEKLERKEN SALDIRDILAR

Olay, akşam saatlerinde Trabzon Bulvarı'ndaki CHP İl Başkanlığı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim çalışmaları için hazırlanan Muhammet Canlı yönetimindeki minibüs, Kıbrıs Meydanı'nda trafik ışıklarında beklerken İHH İnsanı Yardım Vakfı tarafından İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki için yürüyüş yapan gruptaki bazı kişilerin saldırısına uğradı. Ön camı kırılan ve hasar gören seçim minibüsü yoluna devam ederken, saldırganlar ise kalabalıktan faydalanarak izini kaybettirdi. Minibüsün sürücüsü Muhammet Canlı, CHP'li yetkililerle birlikte olayı gerçekleştirenler hakkında polise başvurarak şikayetçi oldu.

CHP İL BAŞKANI ŞENGÜL: ŞİDDETLE KINIYORUM

CHP İl Başkanı Esat Şengül, minibüse zarar verenlere tepki göstererek olayı kınadı. Şengül, saldırıda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundukları ifade ederek şunları söyledi: "Sözde İnsanı Yardım Vakfı adı altında faaliyet gösteren bu derneği şiddetle kınıyorum. Böyle alçakça bir şey olabilir mi? Bir yandan sen Gazze'de olanları protesto edeceksin, öbür taraftan da IŞİD denen yandaşları katliam yapacak onu protesto etmeyeceksin, Suriye'deki katliam yapılacak onu protesto etmeyeceksin. Kendi gibi düşünenleri protesto edecek, kendi gibi düşünmeyenlere de saldırıda bulunacaksın. Bunları mı İnsani Yardım Vakfı?"

Olayın ardından minibüste parmak izi alarak inceleme yapan polis, minibüse zarar veren kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Kahramanmaraş ESAT ŞENGÜL Filistin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

hımm:

provakatörler yine iş başında. ekmel beyi israil dostu gösterip oy peşine düşmüşler yemezler.

67
15
yanıtYanıtla
assertsisabah_-_yunus@hotmail.com:

yalanmı

yanıt0
yanıt0
ZAFER:

YAZIKLAR OLSUN

58
14
yanıtYanıtla
filimmis:

hadi gidip erdovana .) saldırın yiyosa 100 metre yakınına gidemezsiniz ama ekmeleddin hocayı nerdeyse öldürecekdiniz . şeref yoksunu kişiliksizler.

54
12
yanıtYanıtla
ali kına:

ciddiye almanız bile hata ekmelettin nede olsa :D

20
41
yanıtYanıtla
koca usta:

filistin halkı üzerinden siyaset yapılıyor israile bağırıp çağırılıyor ama ekonomik ambargo yapamayız deniyor ilginç 3askerimiz ölmüş kimin umrunda açılım zarar görmesi ırak türkmenleri ölüyor lafını eden yok açılım zarar görmesin allah sonumuzu hayır etsin

52
9
yanıtYanıtla
25 hun:

bu akp hizmet yapmıştır inkar etmem velakin bana göre sucları da vardır yolsuzluk rüşvet vardır benim icin en önemli şey vatandır türkmenlere ne kadar sahip cıkılıyo bence cıkılmıyo filistine koru elinden geliyosa sahip cık onada eyvallah bende isterim ama siyaset yapma onların üzerinden

50
5
yanıtYanıtla
vatansever80:

burası maraş çok görmemek lazım türkiyede enkoyu yobazın en bol oldugu ildir tümmaraşlı kardeşler alınmasın ama gerçek budur

41
9
yanıtYanıtla
KITAYLItun.guz@hotmail.com:

maraşlıyım gardaş ama Bu memlekette her türlü halt işlenir. Ama din deyince gazinodan çıkılıp Allahu ekber denilir.İşte maraşın durumu bu. Oruç tutmayanlar. oruç yiyenlere saldırır. Namaz Kılanlar Kılmayanları Kafir ilen eder. İki reket namaz kılan Uçmaya kalkar. Dedikodusu gıybeti bol memleket. Ama Vatan perverdirler.

yanıt0
yanıt0
Ramazan Dagramazotti07@hotmail.de:

Senin Yobaz Diye hitap ettiğin şehir Ülkende tek istiklal madalyasına sahip Şehirdir. Kahramanmaraş tır adı ve şanıyala grurla taşıyoruz. Maraşlıyım diyerek yalan yanlış yazan kişiye sorarım. Türkiyede benzer davranışların yaşanmadığı hangi şehir mevcut kaldıki dinimiz islam herkes Kur''an ın gereklerinide yerine getirir. Eğlenirde sorumluluğu veya günahı senin haddine bile değil. anlaşılıyorki kendi kişisel karekterini kahramanmaraşa mal etmeye çalışıyorsun. Kahramanmaraş gibi dinine sahip, milliyetci şehirler olmasa bu ülkeyi ayakta tutamazsınız. Cevap vermeye bile lüzum olmayan yorumlara sadece okurda beyinleri gelişir diye yazdım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title