Haberler

Ekmek Kuyruğundaki Silahlı Kavganın Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Mersin'de dün tatilcilerle fırın işletmecileri arasında ekmek sırası yüzünden çıktığı ileri sürülen ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgada gözaltına alınan 7 zanlı adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, dün sabah saatlerinde Çay Mahallesi 6435 Sokak üzerinde bulunan bir fırın önünde Gaziantep'ten tatil için Mersin'e gelen ve denize girdikten sonra memleketlerine geri dönmek için yola çıkan Ö. ailesinin, fırından ekmek almak isterken fırın çalışanları ile arasında sıraya girme meselesi yüzünden tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda, fırın sahibi Hamit G., iş yerinde bulunan av tüfeği ile karşı tarafa rastgele ateş açmıştı. Olayda Mahmut Ö., Hasan Ö., Mihriban G. ve Mehmet Ö. ağır yaralanırken, İbrahim Ö. ile Nurettin T. el ve bacaklarından hafif yaralanarak Mersin Devlet ve Toros Devlet Hastanelerinde tedavi altına alınmıştı. Durumları ağır olan ve Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mahmut Ö. ile Hasan Ö., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kavgada av tüfeği ile ateş açtığı öne sürülen fırın sahibi Hamit G. ile kavgaya karışan Vedat G., Kaya G., Eyüp G., Mehmet Emin K., Fehmi Ö. ve Cebrail Ö.'yü gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen zanlılar için adliye çevresinde de önlem alındı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title