Haberler

Ekmek Almaya Giden Yaşlı Kadın Kamyon Altında Kaldı

Erzurum'da bakkaldan ekmek almaya giden 78 yaşındaki Feride Duman, yolun karşısına geçerken kamyon çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Erzurum'da bakkaldan ekmek almaya giden 78 yaşındaki Feride Duman, yolun karşısına geçerken kamyon çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Duman'ın cesedi kamyonun altından bir saatlik uğraş sonucunda çıkartıldı.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında merkez Yakutiye ilçesine bağlı Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Çağlayan Apartmanı'nda oturan Feride Duman, bakkaldan ekmek almak için evden çıktı. Yolun karşısına geçmek isteyen Feride Duman, Selahattin Doğan idaresindeki 25 LL 939 plakalı kamyonun altında kaldı. Feride Duman olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon altında sıkışan cesedi çıkarmak için Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri ve olay yerine sevk edildi. Duman'ın kanlar içerisindeki cesedi yaklaşık bir saatlik uğraş sonucunda sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı. Duman'ın cesedi otopsi yapılmak üzere ambulans ile adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada evlerinin önündeki kargaşa nedeniyle dışarı çıkan Duman'ın eşi ve kızı, kamyon altında kalanın Feride Duman olduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi. Duman'ın yakınlarına olay yerinde hazır bekletilen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Sürücü Doğan ise olay yerine gelen polislere teslim oldu. Olay yerinde sürekli kaza olduğunu belirten vatandaşlar ise belediyeye tepki gösterdi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Doğan Çağlayan Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

EbruMobil-IOS:

3 yıl önce torununu kaybetmişti aynı trafik kazasında şimdi kendisi Allah mekanını cennet etsin...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title