Haberler

Ekizoğlu: Görevden Alınmasının Nedenini Söyledi

Güncelleme:

Eski Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, "Yasadışı telefon dinleme" gerekçesi ile açığa alınmadığını söyledi.

Eski Siirt Emniyet Müdürü açığa alındığını doğrularken, açığa alınma sebebinin "Yasa dışı telefon dinlemesi" olmadığının altını çizdi.

İstanbul'da görev yaptığı dönemde şike, Balyoz, Ergenekon operasyonlarının beyin takımında yer alan Mutlu Ekizoğlu şunları söyledi:

"İFADEM BİLE ALINMADI"

"Benimle birlikte 3 personelimi daha açığa aldılar. Hakka ve hukuka uygun olmayan sebeplerle, mesnetsiz suçlamalar, ifadem bile alınmadan açığa alındım"

Mutlu Ekizoğlu, görev yaptığı dönemde yasa dışı telefon dinlemesi yapmadığını belirterek, "Ben aptal mıyım? Kanunsuz dinleme yapayım. Kendi dönemimde yapılan bütün dinlemeler kanuna uygundur. Hukuksuz dinleme yapılmamıştır. Belki yapılan dinlemelerden rahatsız olanlar olmuştur ama dinlemeler hukuka uygundur" dedi.

"İFTAR YEMEĞİ PARASINI ZİMMETİME GEÇİRMİŞİM"

Siirt Emniyet Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra müfettişlerin Emniyet'te inceleme başlattığını söyleyen Mutlu Ekizoğlu, "2 yıl önce verdiğimiz bir iftar yemeği ile ilgili olarak, bu yemeği vermediğimizi iddia etmişler. Sonra da bu yemeğin parası olan 5 bin 250 lirayı temsil parası olarak zimmetimize geçirdiğimizi iddia etmişler. Bu konu ile ilgili benim ifademe bile başvurmadan açığa alma işlemi gerçekleştirdiler. Ben görevden zaten alınmıştım. Soruşturmayı akamete uğratma ihtimalim zaten yok. Bana yapılan işlem, haksız ve hukuksuzdur. Pes diyorum" dedi.

Savcılığa da konunun intikal ettiğini ve adli soruşturma başlatığını doğrulayan Mutlu Ekizoğlu, "Savcılığın soruşturma başlatması normaldir. Gerçekler adli tahkikat sırasında ortaya çıkacaktır. İnsan düşmanına bile iftira atmaz. Hak, hukuk, adalet herkese lazım" dedi.

Haber:Suat BİLİM

Kaynak: Temsilci / Yerel

İstanbul Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title