Haberler

Ekiplerin "Kayıp" Diye Aradığı Kadın Komşusunda Bulundu

Güncelleme:

Bodrum'da 3 gün önce tartışma sonucu evinden ayrılan Meliha Demir, mahalledeki komşularının evinden çıktı.

Ekiplerin "kayıp" diye aradığı kadın komşusunda bulundu- Bodrum'da 3 gündür kendisinden haber alınamayan, jandarma ile AKUT ekiplerince aranan kadının komşusunda olduğu anlaşıldı.

TARTIŞMA SONUCU EVİNDEN AYRILDI

Bodrum'da arama kurtarma ekiplerince kaybolduğu sanılarak aranan kadın, komşusunda bulundu. Alınan bilgiye göre, Bodrum'a bağlı Mumcular Mahallesi Çamarası mevkisinde ailesiyle yaşayan Meliha Demir (57), 3 gün önce tartışma sonucu evinden ayrıldı. Demir'in evine dönmemesi üzerine ailesi, önce kendi imkanları ile çevrede araştırma yaptı. 2 günün ardından ailesi, jandarma ve AKUT ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.

3 GÜN BOYUNCA ARADILAR

Bölgeye ulaşan ekipler, 3 gündür haber alınamayan kadını ormanlık alanda ve sarnıç içlerinde aradı. Dün, gün boyunca arama çalışmalarından sonuç alınamayınca ekipler bölgeden ayrıldı. Bu arada mahalledeki komşuları, Demir'in ailesini telefonla arayarak annelerinin bulunduğunu, yanlarında olduğunu bildirdi.

ŞAŞIRTAN İFADE

Meliha Demir, ailesi tarafından komşularından alınarak evine getirildi. Meliha Demir'in ilk ifadesinde, dağa giderek bir süre kaldığını, susuz kaldığı için baygınlık geçirmek üzereyken komşusundan yardım istediğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title