Haberler

Ekip Tiyatro, 'Dolu Düşün Boş Konuş" ile Perdelerini Açıyor

Güncelleme:

Mersin Ekip Tiyatro, bu sezon Steven Berkoff'un yazdığı, Haluk Bilginer'in çevirisini yaptığı 'Dolu Düşün Boş Konuş' adlı oyunla perdelerini açıyor.

Mersin Ekip Tiyatro, bu sezon Steven Berkoff'un yazdığı, Haluk Bilginer'in çevirisini yaptığı 'Dolu Düşün Boş Konuş' adlı oyunla perdelerini açıyor.

Mersin'de 1998 yılında Melih Kayadelen ve Tacettin Dölek tarafından kurulan Ekip Tiyatro, yeni bir oyunla seyirciyle buluşacak. Rejisini Ekip Tiyatro'nun yaptığı 'Dolu Düşün Boş Konuş' oyunu 15 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Mersin Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Tamamen amatör ruhla, farklı mesleklerden insanların sahneye koyduğu oyun, insana ve ilişkilere dair birçok soruya yanıt arıyor. Ekip, Ahmet Arslan, Alper Yorulmaz, Cem Kaya, Deniz Tümkaya, Ecmel Tütüncü, Ezgi Çağlar, Melih Kayadelen, Mert Asma, Ramazan Durak, Salih Yıldırım ve Sevcan Sargın'dan oluşuyor.

Ekip Tiyatro'nun kurucularından Melih Kayadelen, İHA'ya yaptığı açıklamada, Mersin Tiyatro Derneği üyesi olan Ekip Tiyatro'nun bugüne kadar 10 oyunu tiyatro severlerle buluşturduğunu söyledi. 'Dar Ayakkabıyla Yaşamak' oyununu Çağdaş Eğitimi Destekleme Derneği yararına izleyiciyle buluşturduklarını ve gelirinin derneğe kaldığını belirten Kayadelen, "Ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kardelenlerine temel tiyatro eğitimi verdik ve Türkan Saylan anma etkinliğine kısa oyunlar hazırladık. 'Dolu Düşün Boş Konuş' oyunu ile de bu sezon perdelerimizi açıyoruz. 'Konuştuğumuz sırada sıkça aklımızın gerisinde bir başka diyalog sürer gider, bazen bize yol göstermek, bazen de korumak için. Bazen de bu aklımızın gerisindeki diyalog önde sürüp gidenden çok daha gerçekçidir. Aklımızın gerisindeki diyaloglarla konuşsaydık iletişimimiz ne kadar gerçekçi olurdu kim bilir?' İzleyicimiz, insana ve ilişkilere dair bu ve benzeri daha birçok sorunun yanıtını 15 Mart Cumartesi akşamı Dolu Düşün Boş Konuş adlı oyunda bulacak" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title