Haberler

Ekinözü'nde "Yalnız Değilsiniz" Projesi

Ekinözü Kaymakamlığı tarafından yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için "Yalnız Değilsiniz" projesi başlatıldı.

Ekinözü Kaymakamlığı tarafından yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için "Yalnız Değilsiniz" projesi başlatıldı.

Kaymakam Cüneyt Caner, yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilçede bulunan yardıma muhtaç, engelli, yaşlı, tek başına yaşayan vatandaşların, ilçede bulunan devlet kurumlarının müdürleri ve kamu kurumu çalışanları tarafından evlerinde ziyaret edilerek, maddi ve manevi olarak destek sağlandığını söyledi.

Projenin önemine dikkat çeken Caner, "Bu proje kapsamında kurum amirlerimiz ve çalışanların katılımıyla vatandaşlarımız mahalle ve hanelerinde ziyaret edilmektedir. Bütün bir yıla yayılan çalışmalarımız sayesinde vatandaş, devlet kucaklaşmasının sağlanarak kendisine ulaşılamayan tek hane ve vatandaşımızın kalmaması hedeflenmektedir. Amacımız vatandaşa asla yalnız olmadığını hissettirmektir. 2016 sonuna kadar bin haneye ulaşılması planlanmaktadır." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cüneyt CANER Ekinözü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title