Haberler

Ekinözü'nde Park Çalışması

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Ekinözü ilçesine iki adet yeni park yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından, Ekinözü ilçesine iki yeni park yapılacağı bildirildi

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile birlikte yapılması planlanan park yerlerinde incelemede bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sami Ata, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının ilçeler ve köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim alanlarının sorunlarını yerinde görmek ve talepleri değerlendirmek olduğunu belirtti.

Belediye başkanlarının taleplerini ve beklentilerini dinlediklerini ifade eden Ata, gezdikleri bölgelerde tespit edilen ihtiyaç ve sıkıntıları ilgili birimlere ileteceklerini ve ifade etti.

Çeleğen ise İlçeye yapılması planlanan iki adet park için Büyükşehir Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Küçük'de ilçe belediyelerinin birbiriyle koordineli ve örgün bir şekilde yasalar kapsamında yardımlaşmalarının sağlayacağı faydalara değinerek,  bölgenin yıllardır ihmal edildiğini ancak bundan sonra büyükşehir belediyesininde desteğiyle açığın kapanacağını kaydetti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Nursi Çeleğen Durmuş Küçük Elbistan Ekinözü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title