Haberler

Ekinözü Belediye Başkanı Batmanlıları İçme Suyuna Davet Etti

Güncelleme:

Batmanlılar Ekinözü içmecelerine akın ediyor

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde 3 ayrı kaynaktan çıkan İçmesi ile her yıl binlerce insanın yanı sıra Batmanlılarında ziyaret ettiği Ekinözü'ndeki şifalı sular vatandaşların hizmetine bu yılda açıldı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Batmanlıların yoğun ilgisini çeken şifalı suya herkesi davet etti.

Ekinözü ilçesi sınırları içinde bulunan ve şifalı suları ile meşhur 'içmeler' mevkiinde ciddi yatırımlar yapıldığını ve yapılacağını aktaran Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, "Kahramanmaraş başta olmak Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinden vatandaşlar buraya gelmektedir. Bu da bizi ziyadesiyle sevindirmekte ve gelecek için daha iyi yatırım yapmaya teşvik etmektedir" dedi.

Çeğelen, şifalı kaynak sulardan faydalanmak isteyen vatandaşların her geçen gün artığını ifade ederek vatandaşları Ekinözü'ne beklediklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde 3 ayrı kaynaktan çıkan İçmesi ile her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Ekinözü'ndeki şifalı suların 12 ay boyunca değerlendirilmesi amacıyla bu yıl festivali organize ettiklerini belirten Çeleğen, Ekinözü'nü Türkiye ve dünyaya tanıtmak için 30­31 Temmuz tarihleri arasında 1. Ekinözü İçmeler Kültür ve Turizm Festivali düzenleyeceklerini kaydetti. Batman Gazetesi



Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title