Haberler

Ekinci Zahireciler Borsası Esnafıyla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Zahireciler Borsası esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Zahireciler Borsası esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Ekinci, Zahireciler Borsası esnafıyla Eyyübiye Belediyesi olarak yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Düzenli olarak esnaf, vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin son durağı, Zahireciler Borsası oldu. Sabah kahvaltısında Zahireciler Borsasının Akçakale yolu üzerindeki odasında bir araya gelen Ekinci, borsa esnafıyla fikir alışverişinde bulundu. Zahireciler Borsası Başkanı Ali Yücetepe, borsa yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir esnaf grubu tarafından karşılanan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak Zahireciler Borsası esnafının yer tahsisi talebine karşı önemli açıklamalar yaptı. Ekinci, kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen yeni gelişim alanlarıyla ilgili belediyeye tahsis edilmesi gereken yüzde 30'luk kısmı Zahireciler Borsasının esnafına tahsis edeceklerini belirtti.

Ekinci, "Geleceğin Eyyübiyesini geleceğin Şanlıurfa'sını inşa ederken hali ile doğru bir planlama yapmak gerekiyor ve bu planlamayı yaparken de tabi ki esnafımızı da dinlemek zorundayız. Esnafımız burada ticari yer istiyor nedeni çünkü üretim yeri burada. GAP'ın başkenti diyoruz, GAP ile beraber artan tahıl üretimimiz yine ilçemiz sınırları içerisinden başlıyor. Dolayısıyla çiftçi açısından erişimi kolay, esnafımız açısından müşterisine erişimi kolay olan bir yer. Böyle bir yerin ilçemizde olması zaruri yer teşkil ediyor. Biz şöyle ifade edelim böyle değerli esnaf gurubumuzun böyle saygın ticaret ile uğraşan ağabeylerimizi yalnız bırakmak istemiyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title