Haberler

Ekinci, Turkuaz Evlerini Tanıttı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye bünyesinde yapılan Turkuaz Evleri'nin tanıtımını yaptı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi'nin, bölgenin planlı gelişimine katkı sağlaması hedeflenen Turkuaz Eyyübiye Konutlarında çalışma devam ediyor.

16 Blok ve 832 Konuttan oluşan ve içerisinde çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi ve diğer hizmetleri ile Eyyübiye halkının beklentilerine cevap vermesi arzulanan Turkuaz Eyyübiye Konutları yükseliyor.

Turkuaz Eyyübiye Konutlarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ilgililerden konutlar hakkında bilgi aldı.

Beraberinde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim amirleri ve Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz ve KAŞİP Başkanı Hakan Aydın'la birlikte temaslarda bulunan Ekinci çalışmaların hız kazanması için talimat verdi.16 blok ve 832 konuttan oluşan Turkuaz Eyyübiye Konutları görücüye çıkmış durumda. 832 konutun 1. etap çalışmalarını kapsayan 216 konutun 100'nün Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerine, 100'nün Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyelerine ve 50 tanesinin de KAŞİP Derneği üyelerine satışı ile ilgili imzalanacak işbirliği protokolü için sahada inceleme yapıldı.

EKİNCİ: YILSONUNDA KONUTLAR TESLİM EDİLECEK

Konutlarla ilgili bilgi veren Ekinci "Yeni yaşam alanlarının olduğu bir Eyyübiye için gece gündüz çalışıyoruz. 832 konutun ilk etap konutları görüşmelerimiz sonucunda Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasına tahsis edilmiş durumdadır. Bu yılsonunda bu konutlar teslim edilecek. Konutlarda birinci sınıf işçilik yapılmıştır. 832 konutu bizler buraya inşa ederken, bunları yaparken de buradaki amacımız ilçemiz adına yeni cazibe merkezi oluşturmaktır. Gördüğünüz gibi gerek konum itibari, gerekse yükseklik itibari ile cazibe merkezi olabilecek bir yerdir. Etrafında da iyi bir genişlenme olan bir yer. Dolayısıyla yeni Eyyübiye'yi oluştururken bu tarz yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. 832 konutun şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

ALTUN: BURASI İSTANBUL OLACAK

Yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun da Başkan Ekinci'ye teşekkür etti. Altun, ''Görevi geldiği günden bu yana çok güzel hizmetlere imza atan belediye başkanımız Sayın Mehmet Ekinci şuanda yine çok büyük projelerinden birisi olan Turkuaz Toki Konutları da bitme aşamasına gelmiş durumdadır. Burada yaklaşık olarak 260 konut yapılacak. Tamamında ise 832 konut olacak. Burada yapılacak olan yaklaşık 260 konutun 100 tanesi Bakkallar ve Bayiler odasının, 100 tanesi Emekliler Derneğinin, 50 tanesi ise Kamu Şirket Personellerinin (KAŞİP)'in olmak üzere tahsis edildi. Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerde burası İstanbul olacak. Buranın vizyonu daha çok değişecek ve çok farklı olacak. Artık vatandaşlar Karaköprü diye tutturmayacaktır ve tekrardan başkanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Altun Şanlıurfa Türkiye Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title