Haberler

Ekinci: Tüm Sorunlara Çözüm Bulacağız

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, muhtarların her türlü sorunu kendilerine bildirmelerini istedi.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor.

117 kırsal, 36 merkez mahalle muhtarının davet edildiği toplantıya yoğun bir katılımın olduğu gözlendi. Hafta sonu olmasına rağmen, muhtarlarıyla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, periyodik olarak bu toplantıların devam edeceğini belirtti.

Gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir açılış konuşması yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Belediye olarak yaptığımız daveti kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Göreve başladığımız ilk günden bu güne kadar daha yaşanabilir bir Eyyübiye için durmadan çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimizle oluşturduğumuz ekiplerimiz her an sahada olacak şekilde planlandı ve sizlerle sürekli iletişim içerisindeler. Biz belediye olarak oluşturduğumuz bu ekipler aracılığıyla ilçemize bağlı tüm mahallerimizin sorunlarını yerinde tespit ettiğimizi; çözümü noktasında da gerekli tüm çalışmaları yaptığımızı bilmenizi isterim. Gerek kırsal, gerekse merkez mahallelerimizde girmediğimiz, sorunlarını çözmediğimiz hiçbir nokta kalmayacaktır. Siz değerli muhtarlarımızdan da beklentimiz, mahallelerinizin her türlü problemini bizlere bildirmenizdir. Belediye olarak bizim yapmamız gereken işlerin dışında diğer kurumlarla çözülecek problemleriniz varsa ve çözüme kavuşturamamışsanız, bunları da bizlere iletmekten çekinmeyin. Eyyübiye Belediyesi olarak, bunların da takibini yapacağımızı ve çözüme kavuşturulması için çalışacağımızı da bilmenizi isterim" dedi.

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği "Muhtarlar İstişare Toplantısı", söz alıp, mahallelerine ait problemleri dile getiren muhtarların konuşmalarıyla devam etti. Muhtarların belirttiği konulara ilişkin başkan ve ilgili müdürlerin gerekli bilgileri verdiği toplantı, muhtarların böyle bir organizasyonu yapan belediye yetkililerine yaptığı teşekkürle son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title