Haberler

Ekinci, TOKİ Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ olarak bilinen Batıkent Mahallesinde bir dizi temaslarda bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Meclis üyeleri İlhami Günbeği, Levend Çelik Bilal Tekatlı ile birlikte Batıkent Mahallesi'ne giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada Mahalle Muhtarı Halil Kaya ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ekinci ve heyeti bir süre muhtarlık makamında mahallenin sorunları ile bilgi alışverişinde bulunarak, sorunların çözümü noktasındaki sıkıntılar yerinde incelenmek üzere Batıkent Mahallesinde keşif gezisi yapıldı.

Park, bahçe, alt yapı, temizlik gibi birçok sıkıntının oluştuğu Batıkent mahallesinde incelemelerini tamamlayan Başkan Ekinci, birim amirlerine telefonla ulaşarak sorunların çözümü için çalışmaların başlatılmasını söyledi.

Mahallede yapılan temaslar sonrası bir açıklama yapan Başkan Ekinci; "Gecenin bir yarısı oldu çalışmalar devam ediyor. Gün içerisinde gelen vatandaşların sorunlarını makamda dinliyoruz. Akşam ve mesai saatleri dışında her gün bir iki mahallemize giderek, buradaki sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz ve o sorunlarla ilgili birimdeki arkadaşları talimat andırıyoruz. Sorunların giderilmesi konusunda çalışmalara başlıyorlar. Tabi Batıkent Mahallesinde de birçok sorun var, özellikle aydınlatma konusu var. Gecenin bu saatinde geldik yerinde gördük. Ulaşımla ilgili talepleri var, parkın düzenlenmesi, parkın içerisinde çocuklar için oyun alanlarının oluşturulması ve yine spor alanlarının oluşturulması bütün bunlar buradaki mahallemizin istekleridir, bunlarda karşılanacak. Tabi burada amacımız insanlarımıza hizmet etmek, hizmetin en iyisini bir şekilde getirmek ve anında çözüm üretmek. Yani sorunun yarına, yarınlara aktarmak değil de, sorunu anında çözmek. Akşam saatlerinde Muhtar Arkadaşımız Halil Bey'i aradık, kendilerini ziyaret edeceğimizi söyledik. Burada sorunları kendilerinden dinledik sorunları yerinde de göreceğiz. O sorunların bizim yetkimizde olanların hemen, yetkimizde olmayanları ise gerek büyükşehrimiz, gerek diğer yerlerle de iletişime geçerek en azından sorunların aktarılması konusunda da köprü görevi göreceğiz. İnsanlarımız şundan emin olsunlar, 24 saat onların hizmetinde olan bir belediye başkanı ve bir ekibi vardır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Halil Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title