Haberler

Ekinci, Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, darbe girişiminin bertaraf edilmesinden sonra, meydanlarda ve alanlarda sürdürülen demokrasi nöbetleri kapsamında STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, darbe girişiminin bertaraf edilmesinden sonra, meydanlarda ve alanlarda sürdürülen demokrasi nöbetleri kapsamında STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin darbe girişiminin bertaraf edilmesi sonrası, meydanlarda sürdürülen demokrasi nöbetlerinin devamı konusundaki ziyaretlerini sürdürüyor. STK'ların darbe girişiminde gösterdikleri tavır ve duruş ile demokrasi nöbetlerine verdikleri desteğin devamı konusunda fikir alışverişinde bulunan Ekinci, beraberindekilerle birlikte ilk olarak İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Ali Açar ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra sırasıyla HÜDA-PAR İl Başkanı Lokman Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Hukukçular Derneği Başkanı Ömer Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile Ülkü Ocakları Şanlıurfa Başkanı Mustafa Nargülü ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Ekinci fikir alışverişinde bulundu.

Darbe girişiminin milletin dik duruşuyla bertaraf edildiğini belirten Ekinci, tehlikenin henüz geçmediğini ve demokrasi nöbetlerinin sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, " 15 Temmuz darbe girişimi milletimizin dik duruşuyla demokrasi şölenine dönmüş durumdadır. Bu darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği tavır hakikaten destansı bir tavırdır. Burada millet adına hizmet yürüten bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz ve basınımızın çok ciddi çalışmaları oldu. Onlar da bu destansı mücadelenin de paydaşıdır. Bizlerde bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarda bizi ziyaret ediyorlar bu şekilde karşılıklı görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu ziyaretler bir nevi durum değerlendirmesi bundan sonraki süreçle ilgili de bir şekilde yapılacaklar konusunda istişare görüşmeleridir. Ben kendi şahsımda tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkür ziyaret teşekkürü değildir, gelinen duruş adına bir araya gelinip birbirimizin destansı mücadelesini bizim anlatıp anlatıp kitleleri motive etmek konusunda önemli ziyaretlerdir. Sivil Toplum Kuruluşlarının çok değerli yöneticilerine, başkanlarına bu gösterdikleri duruştan dolayı tekrar teşekkür ederim. Rabbim bu tarz sıkıntıları tekrar yaşatmaz inşalla. Şer bildiğiniz hayır, hayır bildiklerinizde şer olabilir. Şer olarak başlayan bu hareket çok şükür geldiğimiz bu nokta itibariyle de hayra dönüşmüştür" şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren STK ve Siyasi Parti temsilcileri de, darbe girişiminin milletin duruşu sayesinde bertaraf edildiğini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Ömer Avcı Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title