Haberler

Ekinci, Misafirlerine Urfa'yı Anlattı

Güncelleme:

Serap Cenik koordinatörlüğünde Şanlıurfa'ya gelen Avustralyalı grup Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekânları olan Balıklıgöl, Şanlıurfa Kalesi, Eyyüp Peygamber Makamı, Halfeti ve Birecik gibi yerlerini gezdikten sonra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile bir araya geldi. Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekânlarına hayran kaldıklarını ifade eden gruptakilere Ekinci Şanlıurfa'yı anlattı. Serap Cenik başkanlığında Şanlıurfa'ya gelen Avustralyalı grubu makamında kabul eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gelen misafirlere Eyyübiye başta olmak üzere tüm Şanlıurfa'yı yurtdışında tanıtmaları adına gönüllü elçilik yapmalarını istedi.

EKİNCİ: URFA, GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR KENT
Şanlıurfa'nın güvenilir ve görülmesi, gezilmesi gereken bir kent olduğunu belirten Ekinci,"12 yıllık tarihiyle Şanlıurfa aynı zamanda huzur başkentidir" dedi. Ekinci, "Şanlıurfa biliyorsunuz insanlığın hakikaten merkezi sayılacak bir kent. 12 bin yıllık tarihe sahip bir kent son yapılan kazılarla da ortaya çıkıp belgelendirilmiştir. Dolayısıyla huzur ve güven noktasında da çok iyi durumda olan bir kent. Maalesef bu terör belasından dolayı burada sanki sıkıntı varmış gibi lanse ediliyor. Bugünde gördük ki, Avustralya'dan vatandaşlarımız gelmişler, buradalar. Bir şekilde bizim ilçemizi gezdiler, ilçemizin gezilebilecek bütün yerlerini dolaştılar. İlimiz adına marka değeri olan diğer yerlerini de ziyaret edecekler. Bu ziyaretlerinde de şunu ifade ediyorlar, burası geldiğimiz Avustralya'dan daha güvenlidir diyorlar, zaten öyledir. Şanlıurfa'ya gelinmesi gerekiyor. Bu insanlığın ortak değeri olan bu unsurlar herkesin görmesi, ziyaret etmesi gerekiyor. İnsanlık adına önemli, ülkemiz adına çok önemli, turizm açısından çok önemlidir'' şeklinde konuştu.

CENİK: İNANILMAZ TARİHİ BİR YER
Koordinatör Serap Cenik ise, '' Avustralya'dan gelen arkadaşlarımızla beraber Eyyübiye ilçemizi gezdik. Gezdiğimiz yerlerden çok memnun kaldık. Allah razı olsun. İnanılmaz tarihi bir yer. Dışarıdan lanse edildiği gibi terör bölgesi değil, aksine onların yaşadıkları yer daha tehlikeli buralara nazaran gerçekten güzel, yaşanılabilir bir yer. Başkanımız Mehmet Ekinci'nin yardımseverliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title