Haberler

Ekinci: Hizmeti en Ücra Noktalara Kadar Götürüyoruz

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçenin en ücra mahallelerine kadar hizmet götürdüklerini söyledi.

Şanlıurfa'da yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Başkan Ekinci'nin 'Kış aylarında çamurlu yol kalmayacak' talimatı üzerine mesailerini arttırdı.

Kış aylarına yönelik hazırlıklarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Akşemsettin Mahallesi oldu. Mahalledeki çalışmalarına bölgenin en yüksek noktasında bulunan Müslüm Gülel İlkokulu'nun yol problemi ile devam eden ekipler, ayrıca alanda parke yapım çalışmalarını yürüttü.

Alanda inceleme yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, işçi eldivenlerini giyerek bir süre kendisi de parke taşı döşedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile birlikte mahallede bir takım incelemelerde bulunan Ekinci, yapımı devam çalışmaları da yerinde inceledi.

Buradaki açıklamasında 'Eyyübiye'yi birlikte yeniden inşa edeceğiz' ifadelerini kullanan Ekinci sözlerini şöyle sürdürdü: "Akşemsettin Mahallesi'nde özellikle de yol konusunda sıkıntılar vardı ve şu anda görüldüğü gibi ekiplerimiz burada kilitli parke taşı döşeme işini yapıyorlar. Eğitim ve öğretim yılı başlamadan öğrenci ve öğretmenlerimizin okullarına kolay bir şekilde giriş ve çıkışlarını sağlamak adına bu yollar bugün yapılarak açılacaktır. Müslüm Gülel İlkokulu ve çevresini geziyoruz ve dolaşıyoruz. Görüldüğü gibi burada da kilitli parke taşı döşeme işini yapıyoruz ve umarım kış aylarına girmeden vatandaşlarımızın acil olarak bizlere iletmiş oldukları taleplerini yerine getireceğiz.

Kırsalda belediye çalışmalarımızda epey bir mesafe kat ettik ve yüzde 80 olarak hemen hemen bitirdik. Tabi ki şehir merkezinde de imarlı olan yerlerde de çalışmalarımız devam ediyor ve inşallah kısa bir süre zarfında bu hedefimize ulaşırız.

Buradan da kastımız daha yaşanılabilir bir Eyyübiye olarak güzel ve mutlu bir ilçe olarak halkıyla iç içe olan bir belediye olmak. Böyle bir iddiamız var ve bunu da şimdiye kadar da çok şükür gerçekleştirdik. Bu tip çalışmalarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hızlı bir şekilde devam edecektir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title