Haberler

Şanlıurfa'da Kız Kuran Kursu Etkinliği

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kız Kuran Kursu etkinliğinde çocuklar için her türlü hizmeti sunacaklarını söyledi.

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Eyyübiye Belediye Başkan yardımcısı Necmeddin Sağlam ve belediye meclis üyesi Mehmet Ataş'la birlikte kentin Büyükyol Mahallesi'nde bulunan Suffe Kız Kur'an Kursu etkinliğine katılan başkan Ekinci'yi programda öğrenciler karşıladı.

Eyyübiye belediyesi tarafından hem maddi hem de manevi olarak desteklenen Suffe Kız Kur'an Kursu eğitmenleri ve öğrencileri Ramazan Ayı nedeniyle mahallede gerçek bir eski ramazanları yaşatmak adına çeşitli etkinlikler düzenledi. Eyyübiye belediyesi tarafından maddi olarak desteklenen etkinlikler kapsamında mahalle bir uçtan diğer uca hadisler ile süslenip birçok ağaç da ışıklandırıldı. 40 kız öğrencinin katıldığı kuran kursundaki etkinlik Sümeyye Güney isimli öğrencinin Kur'an tilavetiyle başladı. Daha sonra kız öğrenciler tarafından ilahiler seslendirildi. Birbirinden güzel ilahi eserlerin
Seslendiren öğrenciler vatandaşlarca sık sık alkışlandı.

KATKI SUNAN İSİMLERE PLAKET

Etkinliğin sona ermesinin ardından Kız Kur'an Kursu eğitmeni Aynur Güneş, verdikleri destek nedeniyle belediye başkanı Mehmet Ekinci ve başkan yardımcısı Necmeddin Sağlam'a plaket sundu. Plaket takdiminde konuşan belediye başkanı Mehmet Ekinci "Öncelikle kız kuran kursu hocalarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Eğitimli gençler, eğitimli çocuklar yarının eğitimli anneleri ve babaları olurlar. Küçük yaşta çocuklarımızın kuran öğrenmeleri çok güzel ve mutluluk verici. Böylesi mübarek bir günde mübarek bir program düzenlenmiş ve bu beni çok mutlu etti. Çocuklarımızın bu özverisini görünce gelecek adına daha da umutlanıyoruz. Gelecek adına daha da güzel şeyler söylüyoruz. Tabi gelecek adına umutlanmamızı sağlayan, yasal düzenlemeleri yapanlara da buradan Allah razı olsun demek gerekiyor. Özellikle hükümetimizin, meclisimizin getirdiği kolaylıklar sayesinde bu tarz programlar, organizasyonlar yapılıyor. Bu da gelecek adına ümit var olmamızı sağlıyor. Tekrardan böyle bir çalışma yapan hocalarımıza teşekkür ediyor, kendilerinden Allah razı olsun diyorum" dedi.

EKİNCİ: DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Eyyübiye belediyesi olarak bu tarz etkinliklerin her zaman içinde olacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ekinci konuşmasının devamında şunları sözlerine yer verdi: "Eyyübiye belediyesi bu tarz etkinliklerin içinde yer alacaktır. Belediye olarak gerek sosyal anlamda gerekse de diğer konularda elimizden gelen desteği sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlamında özellikle de çocuklarımızın içinde bulunduğu her türlü faaliyetin içinde yer alacağız."

Program çıkışı mahallede etkinliği izleyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan belediye başkanı Mehmet Ekinci vatandaşlarla hem selamlaştı hem de yaşanan sorunlarını dinledi. Vatandaşların kendisine ilettikleri sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat veren başkan Ekinci daha sonra Balıklıgöl platosunda bir dizi incelemelerde bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ataş Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title