Haberler

Ekinci Bilsem'e İncelemelerde Bulundu

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçen ve Muğla'daki üstün zekalı çocukları bir arada toplayan Muğla Bilim ve Sanat Merkezi'nin Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ziyaret etti.

Ekinci ziyareti esnasında yaptığı konuşmada: "Muğla'da göreve başladığım zaman BİLSEM'in olmaması ilk dikkatimi çeken hususlardan birisiydi. Muğla gibi Türkiye'nin önemli doğa, tarih ve kültür merkezinin eğitim alanında da Türkiye'nin önemli merkezlerinden birisi olması için bütün gayretimizle çalışmaya, dinamik ve nitelikli bir eğitim yapılanması yapmaya çalışıyoruz. BİLSEM bu çalışmalarımızın en gözle görünenidir. 8 Mart 2016 tarihinde faaliyete başlayan Merkezimiz, Muğla il genelinden 60 öğrenciyi bir takım süreçlerle tanıladı ve kaydını tamamladı. Bu öğrencilerimiz bu eğitim öğretim yılı ile birlikte eğitimlerine başladılar. BİLSEM'in önümüzdeki süreçlerde Muğla'ya eğitim, bilim, kültür ve sanat alanlarında büyük katkılar yapacağını düşünüyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Ekinci Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title