Haberler

Ekici Peynir'den Türkiye'de İlk Kez Aç-Kapa Ambalaj

Güncelleme:

Uzun ömürlü peynir için yeni ambalaja geçti

Türkiye'de ilk kez Ekici Peynir tarafından kullanılan aç-kapa özelliğiyle, paketi açılan peynirler son kullanım tarihine kadar lezzetini ve tazeliğini koruyor. Pratik kullanımıyla tüketicilere kolaylık sağlayan ambalaj, daha hijyenik ve sağlıklı saklama imkanı sunuyor. Artık peynirlerinizin taze kalması için ekstra bir şey yapmanız gerekmeyecek.

Yarım asrı aşkın süredir sadece peynir üretimi yapan Ekici, Türkiye'de ilk kez uyguladığı yeni ambalaj sistemi ile paketlerini açılması daha kolay ve pratik hale getirdi. Türkiye'de ilk kez kullanılan yeni ambalaj uygulaması kapak folyo görevi görürken, kullanım kolaylığı sağlıyor ve ürünler klasik ambalajın aksine son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyor.

Ürün açıldıktan sonra tekrar kapatarak aç – kapa ambalaj olarak kullanılabiliyor. Ambalajın bu özelliği sayesinde, ürün aynı kabında, sağlıklı ve pratik bir şekilde tüketilinceye kadar korunuyor. Dolayısıyla peynir için ayrı bir saklama kabına gerek kalmıyor.

Uluslararası Standartlarda Hijyen

Ekici Peynir Satış ve Pazarlama Müdürü Suat Gül yaptığı açıklamada Avrupa ve Amerika'da oldukça yaygın olarak kullanılan Top-Forming ambalaj sayesinde ürünlerin uluslararası standartlarda, hijyenik koşullarda paketlendiği için manuel olarak satışı yapılan peynirlere göre daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Gül; "Ar-Ge ve teknolojiye yatırımın, kalıcılığın önemli bir adımı olduğuna inanan Ekici Peynir'in yeni ambalajları ilk etapta dilimli kaşar ve dökme beyaz peynir ile piyasada yerini alacak. Önümüzdeki günlerde tel peynir ve klasik beyaz peynir gruplarında raflarda olacak." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title