Haberler

Ekev Erzincanlı İş Adamları ile İftarda Bir Araya Geldi

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) Erzincanlı işadamlarıyla iftar programında bir araya geldi.

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) Erzincanlı işadamlarıyla iftar programında bir araya geldi.

İstanbul Fatih'de bulunan Erzincan Kültür Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen geniş katılımlı iftar programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, EKEV Başkanı Sadık Ağca, ERSİAD Başkanı Yavuz Canikli, Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ, Esenler eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, Çekmeköy eski Belediye Başkanı Sıddık Eraslan, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Kemahlılar Dernek Başkanı Mehmet Oral, ERSİAD eski başkanı Gülbey Sezginve Fıratpen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir ve çok sayıda işadamı katıldı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş düzenlenen programda yaptığı konuşmada İstanbul'da ikamet eden Erzincanlıları tek çatı altında toplayan bu tür birlikteliklerin, bir sinerjinin, bir gücün oluşturulması anlamında büyük önem arz etmekte olduğunu belirterek, "Barışın, huzurun ve kardeşliğin pekiştiği, öne çıktığı, rahmetin sağanak sağanak yağdığı, Ramazan ayının bu güzel akşamında sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Erzincan İlimizin ve Erzincan yardımlaşma kültürünün ulusal düzeyde tanıtımına, bütün insanlığın ihtiyacı olan barış, kardeşlik ve dayanışma iklimine büyük katkı yapacağınız düşüncesiyle; başta EKEV Vakfı Başkanı Sadık Ağca beyefendi olmak üzere, tüm yönetim kurulu ve vakıf üyelerine, çalışmalarında başarılar dilerim."dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Serkan Bayram İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title