Haberler

Eker, İkinci Olimpiyat İçin Arjantin'de

Güncelleme:

2012 Londra Olimpiyatlarına katılan Selçuk Eker, 2016 Rio Olimpiyatlarına direk katılmak için Arjantin'deki Boks turnuvasına katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un 2012 Londra Olimpiyatlarında mücadele den milli boksörü Selçuk Eker, 2016 Rio Olimpiyatları için önemli bir sınava daha çıkıyor. İkinci kez Olimpiyat vizesini almak isteyen milli boksör Selçuk Eker, AIBA tarafından Arjantin'nin Buenes Aires kentinde düzenlenen APB Pro Boks turnuvasında ringde mücadele edecek.

RAKİP DÜNYA ŞAMPİYONU AZAERİ

Dünya sıralamasında ilk sekizde yer alan boksörlerin mücadele ettiği müsabakalarda, 56 kiloda ringe çıkacak olan Selçuk Eker'in rakibi 2013 Dünya şampiyonu Azeri Javid Cahalabiyev. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörü Serkan Bal ile Arjantin'e giden milli boksör'ün tek hedefi ikinci kez olimpiyatlara katılmak.

İKİ BOKSÖR DİREK KATILACAK

İki ayaktan oluşan şampiyonanın, ilk ayağının ikinci maçı 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak. Üçüncü karşılaşma 20 Aralık'ta, dördüncü karşılaşma ise 24 Ocak tarihinde yapılacak. Dört müsabakanın ardından şampiyon olan boksörler, 2016 Olimpiyatlarına direk katılma hakkını elde edecek. Sıralamaya giren diğer boksörler ise, 2015 yılında düzenlenecek turnuvanın ikinci ayağında yapılan dört karşılaşma sonucunda olimpiyatlara katılacak ikinci boksör olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıtspor Arjantin Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title