Haberler

Ek Görüntüyle Geniş Haber) Saffet Sancaklı'nın Eşi Hülya Sancaklı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hülya Sancaklı'nın annesi Nevin Erdoğan, cenazede TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletveli Akif Hamzaçebi'ye sarılarak, "Başkanım, yol arkadaşlarım iyi ki varsınız. Dayanamıyorum.

Hülya Sancaklı'nın annesi Nevin Erdoğan, cenazede TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletveli Akif Hamzaçebi'ye sarılarak, "Başkanım, yol arkadaşlarım iyi ki varsınız. Dayanamıyorum. Çok acı var başkanım çok. Ciğerim acıyor. İçim kanıyor başkanım. Bundan sonraki yaşam benim için çok zor" diyerek gözyaşı döktü.

Haber : Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İstanbul DHA

MHP Kocaeli Milletvekili, Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine MHP Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Akif Çağatay Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sancaklı ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmadı.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekeli Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP Eski Milletvekili Engin Alan; Eski Milli Futbolcular Oğuz Çetin, Tümer Metin, Hakan Ünsal; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Eski Milli Basketçi Hidayet Türkoğlu da cenazedeydi.

ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Hülya Sancaklı'nın annesi Nevin Erdoğan ile babası Kemal Erdoğan taziyeleri ayrıca kabul etti. Nevin Sancaklı TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye sarılarak, "Başkanım, yol arkadaşlarım iyi ki varsınız. Dayanamıyorum. Çok acı var başkanım çok. Ciğerim acıyor. İçim kanıyor başkanım. Bundan sonraki yaşam benim için çok zor" diyerek gözyaşı döktü.

BABA OĞUL CENAZEYİ TAŞIDI

Acısı yüzüne yansıyan Saffet Sancaklı ile oğlu Mert ve kızı Duygu'nun oldukça bitkin olduğu gözlendi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Hülya Sancaklı için helallik alındı. Saffet Sancaklı ve oğlu Mert tabutu cenaze aracına kadar taşıdı. Hülya Sancaklı'nın cenazesi Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AKŞAM TAZİYELERİ KABUL EDECEK

Saffet Sancaklı bu akşam saat 18.00'de Beşiktaş Akatlar'da bulunan Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde taziyeleri kabul edecek.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Cenazeye katılanlardan detay görüntüler

-Saffet Sancaklı, Mert ve Duygu Sancaklı'nın görüntüsü

-Cenaze namazının kılınması, helallik alınması

-Cenazenin götürülmesi

-Nevin Erdoğan'ın gözyaşları içinde söyledikleri

-Detaylar

02.02.2017 - 13.57 - Haber Kodu : 170202092

02.02.2017 - 14.17 - Haber Kodu : 170202100

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saffet Sancaklı Nevin Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title