Haberler

Ek Bilgilerle Yeniden) - Oya Aydoğan İçin Hüzünlü Tören...

San var. Diğer dernekler niçin yok?" dedi.

Oyuncu Nuri Alço, "Ben 40 yıllık dostumu kaybettim. Gerçekten Yeşilçam'ın, Türk sinemasının melek kalpli bir insanıydı. Yüreği çok güzel bir insandı" diye konuştu. .

Perihan Savaş, "Birbirimizin hayatına 40 sene önce dokunduk. Çocuklarımızı birlikte büyüttük. Gurur, benim kızım Melek'le birlikte okurlardı. Giderken hep omuzunda uyurdu. Gurur, sen bize emanetsin, biliyorsun. Ömrümün sonuna kadar ne isteğin olursa, anneni özlediğin zaman sana sarılmaya hazırım" dedi.

OYA AYDOĞAN'IN OĞLU GURUR: ONA LAYIK BİR EVLAT OLMAK İSTİYORUM

Oya Aydoğan'n oğlu Gurur Aydoğan, "Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizi izleyen, annemi seven, destek veren, her zaman yanında olan, dua eden herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu bana ki, bu kadar seveni var. Bu kadar melek kalpli bir anneye sahibim" dedi.

Konuşmakta zaman zaman güçlük çeken Gurur Aydoğan, "Hayatımda en iyi kalpli insandı. Annem olduğu için söylemiyorum. Tanıdığı, tanımadığı herkese önyargısız bakabilen, herkese yardım etmeye çalışan bir insandı. O kadar iyi kalpli insandı ki, böyle bir annem olduğu için çok çok mutluyum. Ona layık bir evlat olmak istiyorum. Ona hakkımı ödeyebilir miyim? Bilmiyorum. Ama elimden ne geliyorsa yapacağım. Mekanı cennet olsun" dedi.

Törende, Oya Aydoğan'ı konu alan bir de sinevizyon gösterisi sunuldu. Törenin ardından, Oya Aydoğan'ın tabutu omuzlara alınarak, alkışlar arasında salondan çıkarıldı ve Levent'teki Afet Yolal Camii'ne götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Perihan Savaş Oya Aydoğan Nuri Alço Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title