Haberler

Ek Bilgilerle) İstanbul'da Gözaltına Alınan "Torbacılar" Adliyeye Sevkedildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Güngören'de 4 aydır takip ettiği uyuşturucu satıcılarına darbe operasyonu düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Güngören'de 4 aydır takip ettiği uyuşturucu satıcılarına darbe operasyonu düzenledi. Operasyonda farklı türlerde 60 gram uyuşturucu madde ele geçirilirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 18 yaşından küçük olan 2 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan diğer 21 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyonda gözaltına alınan 18 yaşından küçük olan 2 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Güngören'de uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheli Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Çevik kuvvete ait 3 minibüs ile hastaneye getirilen şüpheliler Çevik kuvvet polisleri eşliğinde tek tek adli tabiplikte sağlık muayenesine çıkarıldı. Bazı şüpheliler sağlık kontrolü öncesi polise direndi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Güngören'de 10 Mart Salı günü operasyon düzenlendi. Ekipler, operasyonda yaklaşık 60 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Şüphelilerin Güngören, Bağcılar ve Bahçelievler'de ki sokak satıcılarına toplu satışlar yaptığı belirlendi. Operasyon kapsamında polis ekiplerinin 4 aydır takip ettiği 23 şüpheli şahıs yakalandı. Polis ekiplerinin şüphelilere daha önce de aralıklarla baskınlar yaptığı ortaya çıktı. Öte yandan arananlar listesinde bulunan 3 kişinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Yapılan operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde özel harekat polislerinin bir binanın bodrum katında bulunan bir daireye girmeleri görülüyor. Eve giren polis ekipleri, evde yatak ve koltukların arasında detaylı bir şekilde arama yapmaları görüntülere yansıdı.

21 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan 23 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. İfadelerine başvurulan şüphelilerden 18 yaşından küçük olan 2 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan diğer 21 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Güngören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title