Haberler

Yol Ortasında Adam Vurdu, Eşi ve Çocuklarıyla Bulgaristan'a Kaçarken Yakalandı

Güncelleme:

Esenyurt'ta yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen Musa Ülbeği'nin katil zanlısı Nafiz I., eski karısı ve çocuklarıyla Bulgaristan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalandı.

Esenyurt'ta yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen Musa Ülbeği'nin (30) katil zanlısı olduğu öne sürülen Nafiz I. (31) ve onun eski karısı Halime Y. (33) 9 ve 12 yaşındaki çocuklarıyla Bulgaristan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalandılar.

BULGARİSTAN'A KAÇMAYA ÇALIŞIYORDU

Tarihi Çeşme Parkı'nda dün meydana gelen olayda Musa Ülbeği yolda tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vurarak öldürdü. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis kısa süre içinde saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tespit etti. Şüphelinin, yanına eski karısı ve çocuklarını da alarak Bulgaristan'a kaçmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Edirne'de düzenlediği operasyonda eski karı kocayı yakaladı.

"BİR ANLIK ÖFKEYLE CİNAYET İŞLEDİM"

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Nafız I. ile eski karısı Halime Y., Musa Ülbeği'in öldürülmesiyle ilgili sorgulandı. Halime Y'nin ifadesinde, eski patronunu 1 ay önce kendisine tacizde bulunduğu için şikayet ettiğini, serbest kalmasının ardından durumu eski kocasına anlattığını söylediğini ancak cinayetle bir ilgisinin bulunmadığını iddia etti. Edirne'de üzerinde iki tabanca ile birlikte yakalanan şüpheli Nafız I., ise bir anlık öfkeyle cinayeti işlediğini, eşi ve çocuklarını alarak Bulgaristan'da kendilerine yeni bir hayat kurmayı planladığını anlattığı öğrenildi.

ÇOCUKLARI DEVLET KORUMASINA ALINDI

Şüphelilerin polisteki işlemleri sürerken, çiftin kaçarken yanlarına aldıkları 9 ve 12 yaşındaki çocuklar ise devlet koruması altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bulgaristan Esenyurt Çeşme 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

08:

adam öldür kaç yeni bir hayat kur ya biten hayatlar geride kalanlar ne olacak seni allah süründürsün

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title