Haberler

Kask Takmayan Genç Kız Motosiklet Kazasında Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Muğla'da 17 yaşındaki Fadime Üyök, ödünç aldığı motosikletle kaza yaptı. Ehliyeti olmayan ve kask takmayan Fadime ağır yaralanarak hastane kaldırıldı ama kurtarılamadı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde komşusundan ödünç aldığı motosikletle çarşıya giderken park halindeki kamyonete arkadan çarpan ve düştüğü asfalt zeminde ağır yaralanan kasksız ve ehliyetsiz lise öğrencisi 17 yaşındaki Fadime Üyök, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

LİSE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYDİ

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, Karaburun Mahallesi Neyzen Teyfik Caddesi 503 Sokak girişinde meydana geldi. Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Kız Teknik ve Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Fadime Üyök, bir komşusundan ödünç aldığı plakasız motosikletle ilçe çarşısına gitmek üzere yola çıktı. Direksiyon kontrolünü yitirdiği motosikletle park halindeki 22 yaşındaki Engin İnal'a ait 35 TSJ 29 plakalı kamyonetin kasasına arkadan çarptı.

KASKI YOKTU

Kaskı olmayan Üyök, çarpışmanın etkisi ile asfalt zemine düştü ve ağır yaralandı. Kanlar içindeki Fadime Üyök'ü görenler kazayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Ortaca Devlet Hastanesi'ne ambulansla kaldırılan Üyök, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı haber alıp hastanede Fadime Üyök'ün ölüm haberini duyan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Muğla Yerel Güncel Haberler

title