Haberler

Ehliyetsiz Sürücü Polisten Kaçarken Kaza Yaptı

Malatya'da ehliyetsiz araç kullanan 16 yaşındaki çocuk polisten kaçarken kaza yaptı, aracı bırakıp kaçan ehliyetsiz sürücü kısa sürede yakalandı.

Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde polisin 'dur' ihtarına uymayan araç, hızla kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Şüpheli aracın kaçış yönüne çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, polisten kaçan araç bir mahalle arasında kaldırımda yürüyen bir şahsa çarparak durabildi. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen araç sürücüsü U.Ç. aracı bırakarak olay yerinden kaçarken, ismi öğrenilemeyen yaralı olay yerine gelen 112 ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Polis görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan sürücünün peşine düşerken, kısa süre sonra 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü bir parkta yakalandı. Gözaltına alınan U.Ç. sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Yakınca Malatya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title