Haberler

Ehem Yaz Aylarında da Durmuyor, Hizmete Devam Diyor

Edremit'te yıl boyu her yaş grubundan insana eğitim hizmeti veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) yaz aylarında da eğitim hizmetlerini insanlarla buluşturmaya devam ediyor.

EHEM özellikle uzun yaz tatilinde 7 yaş ve üzeri kesime yaz aylarında açılan kurslarla geleceğe yatırım yapan en önemli eğitim kurumlarının başında geliyor. Gerek doğrudan kendi binaları, gerek Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Salon ve Tesisleri, gerekse tahsis edilen yerler ile Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okullarda açılan kurslarla bir çok alanda eğitim hizmeti üretmeye devam eden EHEM yaz aylarında Edremit merkezinin yanı sıra Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Altınoluk, Kızılkeçili, Tahtakuşlar'da açtığı kurslarla eğitim hizmetleri üretmeye devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Okulların kapanmasıyla birlikte uzun yaz tatilinde başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlara boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri, yeni dostluklar, arkadaşlar ve beceriler edinmeleri amacıyla yaz kursları öğrencilerimiz ve yetişkinlere yönelik olarak açılmıştır." denildi.

Merkez Müdürü İsmail Damar tarafından yapılan açıklamada " Yaz tatilinde başta öğrencilerimiz olmak üzere her yaş grubundan insanımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun geçen ramazan ayı içerisinde her türlü planlama yapılmış ve kurslarımız açılmıştır. Elif-Ba Okuma, Tecvidli Kur'an-ı Kerim Okuma, Arapça, İngilizce,, Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, Satranç, Resim, Bağlama, Gitar, Keman, Bilgisayar Kullanma, El Sanatları, Hijyen gibi kurslar açılmıştır. Şehithamdibey, Cumhuriyet, Kargözoğlu, Hamiyet Ferudun Sözen, Refiğ Terzioğlu, Şehit Öğretmenler, Naim Süleymanoğlu, Yunus Emre, Kardeş Çavuşoğlu İlkokulları ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Anadolu Gençlik Dergisi Binası, Kızılkeçili, Altınoluk Abdullah Efendi Konağı, Edremit Anadolu Meslek Lisesi, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası olmak üzere açılan 75 kursumuzda bin 380 kursiyere eğitim hizmetleri verilmektedir. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, yer tahsisinde bulunan yönetici, okul idarecileri, öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Altınoluk Kadıköy Edremit Yerel Haberler

title