Haberler

Ehem Üniversiteye Hazırlıyor

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri ve Orta Öğretim Kurumlarından mezun olanlara yönelik YGS ve LYS Sınavlarına Hazırlık Kurslarının yanı sıra Özel Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alanına Yüksek Öğretim Kurumlarına hazırlık amaçlı Beden Eğitimi, Resim, Müzik gibi alanlarda ücretsiz sınavlara hazırlık kursları açıyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri ve Orta Öğretim Kurumlarından mezun olanlara yönelik YGS ve LYS Sınavlarına Hazırlık Kurslarının yanı sıra Özel Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alanına Yüksek Öğretim Kurumlarına hazırlık amaçlı Beden Eğitimi, Resim, Müzik gibi alanlarda ücretsiz sınavlara hazırlık kursları açıyor.

1 Ekim 2015 Tarihinden itibaren başlatılması planlanan kurslara kayıt için başvurular 1-22 Eylül 2015 tarihleri arasında alınacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvuru formu doldurarak katılmak istedikleri kurslara kayıt yaptırabilecek. Merkez müdürü İsmail Damar tarafından yapılan açıklamada Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri ve Liseyi bitiren mezun durumdakilere yönelik olarak açılacak sınavlara hazırlık kursları ücretsiz olacak. Hafta içi günlerde 09: 30 - 16: 00 olarak tam gün, 09: 00 -12: 12: 15 ve 13: 30-16: 45 saatleri arası yarım gün, hafta sonları ise 10: 00 - 15: 00 saatleri arasında açılabilecek olan kurslara kayıtlarını yaptırabilecekler. Açılması planlanan YGS ve LYS kursları Matematik Dil ve Anlatım, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih Coğrafya ve Felsefe dalları ile Özel Yetenek Sınavlarına Yönelik Beden Eğitimi, Resim, Müzik dallarında olacak. İstediği kurs türüne kayıt yaptırabilecek kursiyerler 10 ila 20 kişilik sınıflarda Haziran 2016'ya kadar devam edecek kurslara katılabilecekler. Edremit Merkezinde Alemizade Kurslar binamızda gerçekleştirilecek kurslar bu binamızın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce kurs merkezi olarak belirlenen ve Okullar Hayat Olsun projesi Kapsamındaki okullarda ve Edremit Belediye Başkanlığınca tahsis edilebilecek Altınoluk ta talep gelmesi halinde açılabileceği bildirildi. EHEM tarafından geçen yıl açılan kurslara katılan kursiyerlerin tamamının YGS sınavında baraj puanını geçtiği, YGS Sınavı ve LYS sınavı sonuçlarına üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleştirildikleri bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Edremit Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title