Haberler

Ehem'in Yaz Kursları Başladı

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) Yaz Kurslarıyla eğitim hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) Yaz Kurslarıyla eğitim hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Edremit'te okulların kapanmasıyla birlikte uzun yaz tatilinde öğrencilerimizin boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri, yeni bilgi ve beceriler edinirken hem eğlenip hemde öğrendikleri kurslarla 7 yaş ve üzeri öğrenci ve yetişkinlere birçok dalda kurslar açtı. Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada: " Okullar Hayat Olsun Etkinlikleri ve Sertifika Programlarından" oluşan 7 yaş ve üzeri öğrencilerimize yönelik eğitimler Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan önemli proje olan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında okullarımızın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Spor Salonda ve merkezimize ait hizmet binalarında açılmıştır."denildi.

Açıklamada ayrıca "15 Haziran, 22 Haziran ve 1 Temmuz 2015 tarihi itibarıyla başlatılan eğitim programları yaz tatili boyunca devam edecektir. Çocuklarımız dinlenirken eğlenecek, eğlenirken öğreneceklerdir. Açılan kursların başında Elif-Ba, Tecvidli Kur'an-ı Kerim Okuma, İngilizce, Bağlama, Keman, Gitar, Halk Oyunları, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Taekwondo, Satranç, Bilgisayar Kullanma, gibi dallar gelmektedir. Kurslarımız merkez binaları ve okullarda gerçekleştirilecek." Denildi.

Kurs açılan Cumhuriyet, Karagözoğlu, İstiklal, Şehit Hamdibey, Yunus Emre, Altıoluk Hamiyet Ferudun Sözen İlkokulları, Necmi Şahin, Göbelezoğlu, Leman Akpınar Ortaokulları, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kursların hafta içi 09: 30- 12: 30 ile 13: 30 16: 30 saatleri arasında açıldığı, Merkez binaları ve Genlik Hizmetleri Spor Salonunda açıldığı bildirildi. Yaz kurslarında görev alan öğretmen ve usta öğreticilerle yapılan toplantıdan son değerlendirmelerin yapıldığı ve yaklaşık 15 gündür yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalar sonunda ve açılan 94 Kursa 1520 kursiyerin kaydının yapıldığı bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Edremit Yerel Haberler

title