Haberler

Ego Şoföründen Örnek Davranış

Akıllı Ulaşım Sistemi EGO CEP’te projesi ile adını dünyaya duyuran EGO Genel Müdürlüğü, kent içi ulaşım hizmetinde çalıştırdığı personeli ile de örnek oluyor.

Akıllı Ulaşım Sistemi EGO CEP'te projesi ile adını dünyaya duyuran EGO Genel Müdürlüğü, kent içi ulaşım hizmetinde çalıştırdığı personeli ile de örnek oluyor.

Önder Kuşdil isimli EGO şoförü, otobüsünde seyahat eden bir vatandaşın engelli aracının biten aküsünü düzenlediği kampanya ile yeniledi. Engelli vatandaşlara akülü araç alınabilmesi için de kampanya başlatacağını söyleyen Kuşdil, tüm meslektaşlarına ve duyarlı vatandaşlara bu konuda yardım çağrısında bulundu.

Son teknoloji uygulamaları yakından takip etmenin yanı sıra engelliler için ulaşılabilir olan EGO Otobüs filosu, engelli vatandaşların sosyal hayatlarındaki engelleri de bir bir kaldırıyor. Rampa sistemi ile otobüslere rahatlıkla binip memnun kalan engelli yolcular, bu sayede ulaşım hizmeti sağlayan EGO şoförleri ile arkadaşlıklar kurabiliyor.

Bunun güzel bir örneği EGO İşletmesinin Macunköy Bölgesi'nde yaşandı. Uzun süredir kent içi ulaşımda hizmet veren Önder Kuşdil isimli otobüs şoförü, seferler sırasında tanıştığı engelli kişilerle arkadaşlıklar kurması ve yardım etmesiyle tanındı. Engelli yolcularının sorunları ile daha yakından ilgilenen EGO şoförü Kuşdil, sefer sırasında Havva Gönen isimli engelli vatandaşın aracının aküsünün bittiğini fark etti. Engelli vatandaşa yardım eden Kuşdil, başlattığı kampanya ile de Gönen'in aracının aküsünü yeniledi.

KUŞDİL: "ENGELSİZ OTOBÜSLER VESİLE OLDU"

Kısa sürede ilgi odağı olan Kuşdil, erişilebilir otobüsler sayesinde engelli yolcularla iyi ilişkiler kurabildiklerini belirtti. Engelli vatandaşlara hizmet verebilmekten çok memnun olduğunu dile getiren Kuşdil, şunları söyledi:

"Yolculuk sırasında daha önce tanıştığım engelli bir arkadaşımın aracının aküsünün bittiğini gördüm. Bunun üzerine sosyal medyada bir kampanya başlattık. Bölge Müdürlüğümüzün sayfasında yayınladığımız kampanyaya başta Bölge Müdürümüz Fatih Bayram ve diğer personel arkadaşlar destek verdiler. Akü alımı için gereken parayı topladık ve aküyü alıp arkadaşımın aracına taktık.

Tekerlekli sandalyesi olan engelliler için de akülü araba kampanyası başlatmayı düşünüyorum. Bütün bölgelerdeki personel arkadaşların katkı sağlayacağına inanıyorum."

"BÜYÜKŞEHİR ÇOK HASSAS"

Akıllı Ulaşım Sistemi EGO CEP'tenin özellikle engelli vatandaşlara çok yardımcı olduğunu belirten Kuşdil, "Otobüsün durağa geliş zamanını takip edebiliyorlar. Büyükşehir engelliler konusunda çok hassas ve otobüslerimizin çoğu engelliler için çok uygun. Önceleri eksiklikler vardı. Başta Başkanımız Melih Gökçek'in katkıları sayesinde yeni sistem ve teknolojilere geçildi" dedi.

"OTOBÜSLER UYGUN"

Engelli aracının aküsünün değişmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren ve EGO Şoförü Kuşdil'e teşekkür eden Havva Gönen ise EGO otobüslerini çok sık kullandığını ve kullandığı hattın şoförü olan Kuşdil ile de bu sayede tanıştığını kaydederek, "Bizim için artık otobüslere binmek çok daha rahat ve kolay. Otobüsler engelliler için uygun hale getirildi ve bunun için teşekkür ediyorum. Ayrıca Önder Bey'e de gösterdiği bu duyarlılık için teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gönen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title