Haberler

Eğlenerek Yarıştılar

İnegöl Belediyespor, İnegöl Kent Konseyi Ve Milli Eğitim Müdürlüğü İş Birliğinde, Anıt Önünde Eğlenceli Atletizm Yarışması Düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Eğlenceli Atletizm yarışmasını, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya, İnegöl Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı, Belediye spor 2. Başkanı Adem Tayyar, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler izlediler.

"SPORU TABANA YAYMAK İSTİYORUZ"

Eğlenceli Atletizm Yarışmasına 23 okuldan 230 öğrencinin katıldığını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bu sene ilkini düzenledikleri Eğlenceli Atletizm Yarışmasını geleneksel hale getireceklerini belirtti.

Spor denince akıllarda ağırlıklı olarak ilk önce futbol geldiğine vurgu yapan Başkan Aktaş " Bence Atletizm, insan vücudu için en yararlı spordur. Bizler yaptığımız etkinliklerle sporu tabana yaymak istiyoruz. İnegöl'de genciyle Yaşlısıyla herkesin en azından bir spor dalıyla uğraşmasını istiyoruz. Kent Konseyimizin yüksek sesle konuşarak proje üretmesinden yanayız. Geçen hafta ve bugün düzenlene etkinlikler, Kent Konseyimizin projeleridir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title