Haberler

Eğlence Ekonomisi Zirvesi Başlıyor

Güncelleme:

11 ile 12 Mayıs tarihinde Pozitif, Babylon, Kitchenette, Günaydın ve IMG desteğiyle düzenlenen Eğlence Ekonomi Zirvesi'nde buluşuyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenecek olan etkinlik dışarıdan katılıma açık olarak gerçekleşecek.

150. yılını geride bırakan Boğaziçi Üniversitesi'nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Türkiye'de ilk olarak gerçekleştirilecek Eğlence Ekonomisi Zirvesi, sektörün önde gelen firmalarını ve lider isimlerini üniversitenin Güney Kampüsü'nde yer alan Albert Long Hall Binası'nda ağırlıyor. Eğlence sektörü denince akla gelen isimleri katılımcılarla buluşturacak olan etkinlik ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak düzenlenecek. Zirvede, sektörün sanatsal yönünün oluşumunu ve gelişimini sağlayan finansal boyut detaylı olarak ele alınacak.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker zirveyle ilgili; "Akademik ilerlemeye olduğu kadar sosyal gelişime de değer veren üniversitemiz, Türkiye'de henüz örneği görülmemiş Eğlence Ekonomisi Zirvesi ile eğlence sektörünün finansman sürecini inceleme fırsatı yaratarak değerli katılımcılarımıza son yıllarda büyük bir ivmeyle büyüyen sektörün arka mutfağını irdeleme olanağını sunacaktır. Eğlence sektörünün son yıllardaki gelişimini, kurumsallaşma sürecini, geleceğini merak eden, ileride eğlence sektöründe yer almayı düşünen tüm öğrencileri etkinliğimize bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Pozitif, Babylon, Kitchenette, Günaydın ve IMG desteği ile düzenlenecek olan zirvede, Prof. Dr. Ayşegül Toker, IMG Doğuş CEO'su Ahmet Ünüvar, Pozitif CEO'su Cem Yegül, Mars Entertainment Kurucu Ortağı Muzaffer Yıldırım, BKM Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçe, Tims Production Kurucusu Timur Savcı, TURYİD Başkanı Kaya Demirer, TURYİD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tansever, sevilen sanatçı Sıla Gençoğlu, gibi alanında yetkin isimler yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Babylon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title