Haberler

Eğitmen Koray Varol'dan Teog Öncesi Ücretsiz Motivasyon Semineri

15 yıllık sınav koçluğu deneyimi ile şimdiye kadar binlerce öğrenciyi sınavlara hazırlayan Koray Varol Akademi'nin Kurucusu ve Eğitmen Koray Varol, TEOG sınavı öncesinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz "Motivasyon Semineri" düzenliyor.

18 Nisan 2015, Cumartesi Günü İstanbul, Nişantaşı Sofa Otel'de gerçekleşecek seminerde Koray Varol; "Özgüven + Motivasyon + Odaklanma = Başarı" formülü üzerinden sınava dair önemli tavsiyelerde bulunacak.

TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavında başarıyı etkileyen faktörlerin başında kuşkusuz öğrencilerin motivasyonu geliyor. Yeterince motive olamayan çocuklar, ne kadar bilgili olursa olsun sınav esnasında olumsuz bir ruh haline bürünüp, başarısız olabiliyor.

15 yıllık sınav koçluğu deneyimi ile binlerce öğrenciyi TEOG, LYS ve LGS sınavlarına hazırlayan Koray Varol Akademi'nin Kurucusu ve Eğitmen Koray Varol, 18 Nisan 2015, Cumartesi günü İstanbul, Nişantaşı Sofa Otel'de 10.00 ila 12.00 arasında ücretsiz olarak düzenleyeceği TEOG'a yönelik "Motivasyon Semineri" ile hem öğrencilerle hem de velilerle önemli ipuçları verecek.

29 - 30 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek TEOG sınavı öncesi öğrenci ve velilerle buluşacak Koray Varol; "Özgüven + Motivasyon + Odaklanma = Başarı" formülü üzerinden sınava dair önemli tavsiyelerde bulunacak.

Seminerlerde, "Sınav nedir? Sınavda nasıl başarılı olunur? Odaklanmak nedir? Sınava nasıl yaklaşmak gerekir? gibi sorulara yanıt vereceklerini belirten Koray Varol, seminerin sınav anını iyi yönetme konusunda da çok yararlı olacağının altını çiziyor.

Varol, "Başarı, her çocuk için ayrı tanımlansa da var olan durumun gidebildiği en iyi yere gitmesi için yapılacak temel davranış biçimleri vardır. Çocuğunun sınava hazırlık sürecinde; ders dinleme potansiyelini yükseltmek, tekrar mekanizmasını iyi kurmak, çözdüğü soru sayısını arttırmak, sınava odaklanmasını sağlamak gibi konularla özel olarak ilgilenmek gerekir. Bu seminer ile öğrencilere hem dikkat etmeleri gereken kritik noktaları anlatacağız hem de motivasyon odaklı özel bir çalışma yapacağız" dedi.

Her öğrenci en fazla bir velisi ile katılabildiği seminer, Koray Varol Akademi eğitimleri ve yayınları hakkında bilgi almak için http://korayvarol.com adresini ziyaret edebilir, (212) 263 08 66 numaralı telefonu arayabilir ya da info@korayvarol.com adresine mail atabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Nişantaşı İstanbul Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title