Haberler

Eğitimin Konusu "Doğruluk, Dürüstlük, Alçak Gönüllük ve Temizlik"

Düzce’nin Yığılca ilçesinde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında bu ayın teması olan ”Doğruluk, Dürüstlük, Alçak gönüllük ve Temizlik” konusunun ele alındığı Tiyatro gösterimi Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesinde gösterime sunuldu.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında bu ayın teması olan "Doğruluk, Dürüstlük, Alçak gönüllük ve Temizlik" konusunun ele alındığı Tiyatro gösterimi Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesinde gösterime sunuldu.

Programa Kaymakam Mehmet Özcan, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Dağdelen, Hakim Hüseyin Zümrüt, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Milli Eğitimi Müdürü Mustafa Kayrancıoğlu, protokol mensupları ve öğrenciler katıldılar.

Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp sundukları tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Tiyatro gösteriminin ardından proje kapsamında yapılan "En iyi slogan" yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mehmet Özcan tarafından hediyeler verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özcan Yığılca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title