Haberler

    Eğitimi Tekrar Düşünmek

    Eğitim hala engellere dolu fakat bir çok yerde yeni teknolojiler ve yaratıcı yollar geleneksel öğretim stillerini değiştirmeye başlıyor.

    Eğitim hala engellere dolu fakat bir çok yerde yeni teknolojiler ve yaratıcı yollar geleneksel öğretim stillerini değiştirmeye başlıyor. Dünyanın eğitimi nasıl yeniden düşündüğüne bakalım.

    Avustralya : Eğitim teknolojiye uyduruluyor

    Modern endüstriler hızlı bir şekilde geliştikçe, teknolojiye açık ve 21. yüzyıl çalışma ortamına hazır öğrencilere ihtiyacımız var. Fakat bir okul böyle bir uzmanlık sunabilir mi? Buna Avustralya'da bir bakalım.

    Avustralya'nın Brisbane kentindeki Sheldon Koleji, içinde 15 aydan 12 yaşına kadar öğrencileri, barındırıyor. Yeni LINQ Precinct tesisi onu büyük üniversitelere rakip yapabilir. Tesis iş merkezine, bilgisayar destekli tasarım atölyelerine, bir prototip ve robotik laboratuvar ile televizyon ve yaratıcı üretim tesisine sahip. Laboratuvarlarda dünyanın her yerinden öğrencilerle veya mezunlarla eş zamanlı iletişim kurmak ve işbirliği yapmak için iPad destekli robotik asistanlar bile mevcut.

    Brezilya: Öğrencilere sorumluluk yükleyen yeni bir proj

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 29 Mayıs 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Avustralya Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title