Haberler

Eğitime 'Metamorfoz' Defilesi ile Final

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, eğitimlerini 'Metamorfoz' başlıklı sergi ve defileyle tamamladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, eğitimlerini 'Metamorfoz' başlıklı sergi ve defileyle tamamladı.

Endüstriyel Tasarım, Mimarlık, Görsel İletişim, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinin sergisi ile Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defilesi beğeniyle izlendi. İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde öğrencilerin final sergisini konuklarla birlikte gezen İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş ve İEÜ Rektörü Prof. Dr. Can Muğan, daha sonra İEÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defilesini izledi.

İEÜ Tören Alanı'nda gerçekleştirilen mezuniyet defilesinde, öğrenciler, metamorfoz teması üzerinden esinlenerek oluşturdukları hazır giyim kıyafetlerini, davetlilerin beğenisine sundu.

Defile öncesi konuşan İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun, 16 öğrencinin 147 giysi tasarımının sergilendiğini belirterek, öğrencilerin dört yıllık öğrenim hayatları boyunca bakış acılarının zenginleştiğini söyledi. Öğrencilerin eğitimlerini mezuniyet koleksiyonlarına yansıttığını aktaran Prof. Dr. Bulgun, "Öğrencilerimiz özgünlüğünü tasarımlarına aktardı. Geleceğin tasarımla yaratılacağına inanan bizler, genç tasarımcıları, sektöre kazandırıyoruz. Bu defile bir yılın değil 4 yıllık emeğin sonucudur" dedi.

Koreografisini Başak Gürsoy'un, koleksiyonların koordinatörlüğünü ise Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arzu Vuruşkan ile Öğretim Görevlisi Jörn Fröhlich'in birlikte gerçekleştirdiği defilede Rönesans Ajans ve Hakan Hekimoğlu Ajans'ın profesyonel mankenlerinin yanısıra öğrenciler de podyuma çıktı ve coşkuyla alkışlandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title