Haberler

Eğitime Destek Çığ Gibi

Güncelleme:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'da hız kesmeden devam eden eğitime destek protokolüne bir yenisini daha ekledi.

Gürsu'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan fabrika binasının yerine hayırsever Nazım Lizor tarafından yapılacak olan 18 derslikli okul protokolünde konuşan Vali Karaloğlu:"Yaklaşık 6 ay önce Gürsu'da, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kentsel dönüşüm kapsamında yıktığımız fabrika binamızın arsası Büyükşehir Belediyemiz ile Gürsu Belediyemizin müşterek hissesi olan bir yer. Şimdi bu arsamıza Nazım Lizor bey okul yaparak bağışlayacak. Hayırsever iş adamlarımızın katkıları Bursa'da devam ediyor ve bizleri son derece memnun ediyor. İnşallah bittiğinde 18 derslikli yeni bir okulu daha kazandırmış olacağız. Ben Nazım beye ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Gürsu'da 2. okulunu yapmaya hazırlanan hayırsever Nazım Lizor'da yaptığı konuşmada:"Benim dedemde öğretmendi ve okul yaptırmak beni son derece mutlu ediyor. Kendi büyüdüğüm mahallede okul yaptırma fırsatı veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından imzalanan protokol ile 'Ulu Şehre' kazandırılacak bir okul binası için daha start verilmiş oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title