Haberler

Eğitimde Drama Atölye Günleri

Mardin Hizmet Vakfı tarafından atölye günleri adı altında yürütülen proje kapsamında 2 gün süre ile 'Eğitimde drama' konulu çalışma yapıldı.

Mardin Hizmet Vakfı tarafından atölye günleri adı altında yürütülen proje kapsamında 2 gün süre ile 'Eğitimde drama' konulu çalışma yapıldı.

Atölye çalışmasının bitiminde Vali Yardımcısı Müfit Gültekin, Yrd. Doç. Dr. Ruken Akar Vural'a değerli çalışması ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek verdi. 9-10-11 Haziran 2012 tarihleri arasında 'Süreçsel drama' konulu gün süre ile yeni bir çalışma daha gerçekleşeceği belirtildi. Bu çalışmanın İngiltere'den gelecek olan drama alanında dünyaca tanınmış uzman İngiltere Exter Üniversitesi'nden John Somers liderliğinde gerçekleşeceği kaydedildi.

Proje Yöneticisi Nurhan Öktem, drama alanında; Türkiye ve dünyada yeterli donanıma sahip uzmanların Mardin'de yaşayan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen katılımcılarla buluşturmaya bundan sonraki süreçte de devam edileceğini söyledi. Öktem, "Bu eğitim çalışmasının gerçekleşmesinde büyük desteği olan Mardin Valiliği'ne Hilton Garden İnn Mardin Genel Müdürlüğü'ne ve katkıda bulunan, emek veren tüm değerli insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title