Haberler

Eğitimde Başarının Arttırılması Çalışmaları

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım Babaeski İlçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Mimar Sinan İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ve Ayçiçeği Anaokulu’nu ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım Babaeski İlçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Mimar Sinan İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ve Ayçiçeği Anaokulu'nu ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaret edilen okullarda sınıfları gezen ve öğrencilerle derslere iştirak eden Aşım, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak eğitim öğretimde başarının artırılması için neler yapılabileceğiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aşım, öğretmenlerin öğrencilere her anında örnek olmalarını, sadece akademik yönden başarıya odaklanmamaları gerektiğini belirterek, her şeyden önce vatan sevgisini benimsemiş, ahlaklı bireyler yetiştirmeye odaklanmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Okulların hedefledikleri başarıyı yakalamak için yaptıkları çalışmalar, okullardaki eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Aşım, eğitim öğretime daha rahat ortam oluşturulması için ihtiyaç duyulan her türlü konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yardım ve desteğe her zaman hazır olduklarını belirtti. Aşım, idareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Aşım'ın okul ziyaretlerine Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat ve Şube Müdürü Ali Osman Cura katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

title