Haberler

Eğitimcilerden Başkan Necati Gürsoy'a Ziyaret

Memur Sen Bitlis İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Bitlis Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak, Adilcevaz ilçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ve Eğitim Bir-Sen Adilcevaz Şube Başkanı Hakan Baloğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri birlikte Başkan Necati Gürsoy'u makamında ziyaret ederek, ilçede okuyan öğrenciler için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini paylaştı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen'i toplumsal meselelerde aldığı inisiyatif ve demokratikleşme noktasında göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gürsoy, belediye olarak ilçede eğitime her zaman destek verdiklerini ifade ederek, "Adilcevaz Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren imkanlarımız ölçüsünde eğitime gereken desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Hepimizin amacı tüm insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Bu kapsamda eğitimin her kademesine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Söz konusu öğrencilerimizin eğitimi olunca imkanlarımız ölçüsünde onlara gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan eğitimcilerin yanı sıra Bitlis Defterdarı Mehmet Çoban ve Adilcevaz Mal Müdürü Umut Vural da Başkan Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Memur Sen Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title